- 22 Kasım 2008
- 12.707
- 16.776
- 2.773
Yok be abi ama vasat altı bir kız güzellik olarak.Eleman tam bir mezarcı çıktı.Erkek mi acaba bu arkadaş?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok be abi ama vasat altı bir kız güzellik olarak.Eleman tam bir mezarcı çıktı.Erkek mi acaba bu arkadaş?
@Serhan GiriciSabah büyük bir titizlikle okuyacağım. Kusura bakmayın Ferit Bey. İyi geceler. duramıyorum artık.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sabah büyük bir titizlikle okuyacağım. Kusura bakmayın Ferit Bey. İyi geceler. duramıyorum artık.
Ya anlamadığım gibi bir şey oluyor ne yaparsam yapayım boş oturuyorsam 00.30 dan sonrasını göremiyorum.
Vay AMK kardeşim, ne mal adamlar var şu dünyada.Yok be abi ama vasat altı bir kız güzellik olarak.Eleman tam bir mezarcı çıktı.
Yalnız hikayelerin ortak noktası kadınların isimleri dört harfli, yavşakların ismi beş harfli, Soner, Taner, Kenan.
Vallahi abi savaş baltalarını çıkartacağım bu gidişle.Güzel Sanatlar Fakültesi tarihindeki ilk bıçaklı kavgaya karışmış ekibin içindeydim,bu dingil yüzünden meydan muharebesi olacak okulda.Kızların da bariz gerizekalılığı mevcut adam ben yavşağım diye bağırıyor.Onlar ayıkamayınca da mevzu bizim üstümüze kalıyor böyle.Çok zorluyor şansını.Sende onu tehdit et yardım gerekirse Suriye tarafına atmak falan hallederiz
Vay AMK kardeşim, ne mal adamlar var şu dünyada.
Aman abi mazallah, o kafa ile gider yanlış yere saplar.İş tamam mı, Kenan ve Ferit'i çıkardın mı aradan ?
Alp kızmasın ama birde o çocuğu dinlemeli. Zamanında mutlaka bir aşk acısı vardır, sonradan p.ç olmuştur. Tanıdığım hepsi öyle olmuş.
Yok abi yok o herifin yapacağı hiçbir açıklama aklamaz yaptıklarını.Ben senelerce kız mevzularında başarısız oldum,çok üzüldüklerim de olmuştur ama kısa dönemler hariç hiçbir zaman evliliğe gidecek ilişki kovalamaktan sapmadım,kimseye de bir kötülüğüm olmamıştır bu konuda.Ne yaşarsan yaşa insanın içinde olacak böyle şeyler.Alp kızmasın ama birde o çocuğu dinlemeli. Zamanında mutlaka bir aşk acısı vardır, sonradan p.ç olmuştur. Tanıdığım hepsi öyle olmuş.
Aman abi mazallah, o kafa ile gider yanlış yere saplar.
Her işte bir hayır vardır derler, her ne kadar bu işte bu biraz zorlama olsa da.Yok hikayedeki Mustafa öğrendi benden olayları. Abi ben bu kıza içten içe hep aşıktım. Ben senin kadar rahat olamaz kesin öldürür hapse girerdim dedi. Anlattığım için teşekkür etti. Artık dünya yansa dönüp bakmam sen delikanlı adamsın geldin benimle konuştun bende ona açılacak yürek hiç olmadı iyiki olmamış demişti.
Her işte bir hayır vardır derler, her ne kadar bu işte bu biraz zorlama olsa da.
Baksana belki de sana denk gelmese ona denk gelecek, çocuğun hayatı kararacaktı.
Ben soner haklı demedim, şerefsizin önde gideni ama bir sebep vardır %100. Ben 2 senedir kimseye haksızlık olmasın, tamamen her şeyi unutayım diye kimseyle çıkmıyorumİşkolik oldum. Hoş, dershane işleri zaten işkolik olmadan yürümüyor..
Ezel’de bir sahne ya. İntikam alırken o da böyle yapıyor karşısına geçiyor ağlarken izliyor falan aklıma o geldi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi