GSC Hikaye Saati | #7 Cuma Yanutla

Sende onu tehdit et yardım gerekirse Suriye tarafına atmak falan hallederiz :)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vallahi abi savaş baltalarını çıkartacağım bu gidişle.Güzel Sanatlar Fakültesi tarihindeki ilk bıçaklı kavgaya karışmış ekibin içindeydim,bu dingil yüzünden meydan muharebesi olacak okulda.Kızların da bariz gerizekalılığı mevcut adam ben yavşağım diye bağırıyor.Onlar ayıkamayınca da mevzu bizim üstümüze kalıyor böyle.Çok zorluyor şansını.

Alp kızmasın ama birde o çocuğu dinlemeli. Zamanında mutlaka bir aşk acısı vardır, sonradan p.ç olmuştur. Tanıdığım hepsi öyle olmuş.
Yok abi yok o herifin yapacağı hiçbir açıklama aklamaz yaptıklarını.Ben senelerce kız mevzularında başarısız oldum,çok üzüldüklerim de olmuştur ama kısa dönemler hariç hiçbir zaman evliliğe gidecek ilişki kovalamaktan sapmadım,kimseye de bir kötülüğüm olmamıştır bu konuda.Ne yaşarsan yaşa insanın içinde olacak böyle şeyler.

Aman abi mazallah, o kafa ile gider yanlış yere saplar.

Yok hikayedeki Mustafa öğrendi benden olayları. Abi ben bu kıza içten içe hep aşıktım. Ben senin kadar rahat olamaz kesin öldürür hapse girerdim dedi. Anlattığım için teşekkür etti. Artık dünya yansa dönüp bakmam sen delikanlı adamsın geldin benimle konuştun bende ona açılacak yürek hiç olmadı iyiki olmamış demişti.

Yok hikayedeki Mustafa öğrendi benden olayları. Abi ben bu kıza içten içe hep aşıktım. Ben senin kadar rahat olamaz kesin öldürür hapse girerdim dedi. Anlattığım için teşekkür etti. Artık dünya yansa dönüp bakmam sen delikanlı adamsın geldin benimle konuştun bende ona açılacak yürek hiç olmadı iyiki olmamış demişti.

Her işte bir hayır vardır derler, her ne kadar bu işte bu biraz zorlama olsa da.
Baksana belki de sana denk gelmese ona denk gelecek, çocuğun hayatı kararacaktı.

Ben soner haklı demedim, şerefsizin önde gideni ama bir sebep vardır %100. Ben 2 senedir kimseye haksızlık olmasın, tamamen her şeyi unutayım diye kimseyle çıkmıyorum :asd: İşkolik oldum. Hoş, dershane işleri zaten işkolik olmadan yürümüyor..

İş kolik olmak kısa vade olursa iyidir, ama uzun vade de kötü oluyor, başıma gelmişti. Bir gün bir bakıyorsun iş koliklik den kafayı yeme (sürmenaj) olma noktasına geliyorsun.

Ben soner haklı demedim, şerefsizin önde gideni ama bir sebep vardır %100. Ben 2 senedir kimseye haksızlık olmasın, tamamen her şeyi unutayım diye kimseyle çıkmıyorum :asd: İşkolik oldum. Hoş, dershane işleri zaten işkolik olmadan yürümüyor..

Güldük, eğlendik, güzel vakit geçirdik.
Eline sağlık, tekrar geçmiş olsun, Allah herzaman iyi insanlar ile karşılaştırsın.
Bana müsade biraz da çalışalım, herkese hayırlı geceler.

Geri
Üst Alt