- 22 Haziran 2012
- 11.532
- 5.341
- 1.873
@Cüneyt Tarçın , sabah sabah verdiğin yirmi küsür like ile güne iyi başlamamı sağladın![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Cüneyt Tarçın , sabah sabah verdiğin yirmi küsür like ile güne iyi başlamamı sağladın![]()
Arşiv konusu sayfalarca yazıyla dolunca telefondan kasmaya başladı![]()
Telefonla değilki uygulamayla alakalı o.Pintilik yapmanın lüzumu yok o zaman. Telefonunu değiştir.
Telefonla değilki uygulamayla alakalı o.
6-7 bin verip yeni telefon alasım yok bir de.
Hikaye bu gece anlatılacak değil mi Keramettin? Birde, isim değişikliği ricam var, kabul ederseniz. Son olarak, telefonlar kasmasın diye yazıları biraz azaltabilirimArşiv konusu sayfalarca yazıyla dolunca telefondan kasmaya başladı![]()
Ben de onu diyecek spoiler içine alınmasını rica edecektim.Arşiv konusu sayfalarca yazıyla dolunca telefondan kasmaya başladı![]()
Yahu sen önce ayık kal, hikayeyi canlı oku da sonra konuş. Banttan maç seyrediyorsun bildiğin.Bende kasmıyor. Telefonum da son model değil. 2 senelik telefon![]()
Yahu sen önce ayık kal, hikayeyi canlı oku da sonra konuş. Banttan maç seyrediyorsun bildiğin.
Hayırdır, sanki manzaraya karşı içiyor gibisin?Ben uyumuş ya da uyanık kalmışım önemli değil. Kalpler uyumasın Kenan Bey.
Hikaye bu gece anlatılacak değil mi Keramettin? Birde, isim değişikliği ricam var, kabul ederseniz. Son olarak, telefonlar kasmasın diye yazıları biraz azaltabilirim![]()
Önbellek temizdir.Bende kasmıyor. Telefonum da son model değil. 2 senelik telefon![]()
Yok abi bu konuda sıkıntı yok. Androidde yüksek veri biriktikçe sayfa aşağı inerken hafif kasmalar olur uygulamada kastım oydu.Hikaye bu gece anlatılacak değil mi Keramettin? Birde, isim değişikliği ricam var, kabul ederseniz. Son olarak, telefonlar kasmasın diye yazıları biraz azaltabilirim![]()
Önbellek temizdir.
Ayrıca utanmıyor musun insanları küçümsemeye
Beddualarıma devam edeyim. Umarım gittiğin dağ başında kaybolup aynı zamanda o iki senelik g.t kadar telefonun da kaybolur da kimseyi arayamazsın. Sonra umarım bir ayı ile karşılaşır göt korkusu yaşarsın.2 senelik g.t kadar telefonumla mı ezdim insanları? Anlamadım niye saldırdın? Alıştın tabi.
Beddualarıma devam edeyim. Umarım gittiğin dağ başında kaybolup aynı zamanda o iki senelik g.t kadar telefonunda kaybolur da kimseyi arayamazsın. Sonra umarım bir ayı ile karşılaşır göt korkusu yaşarsın.
Beddualarıma devam edeyim. Umarım gittiğin dağ başında kaybolup aynı zamanda o iki senelik g.t kadar telefonun da kaybolur da kimseyi arayamazsın. Sonra umarım bir ayı ile karşılaşır göt korkusu yaşarsın.