GSC Hikaye Saati | #7 Cuma Yanutla

Sanırım sıra bana geçti. Cüneyt Bey beni de like'layıp duruyor :hat:

Arşiv konusu sayfalarca yazıyla dolunca telefondan kasmaya başladı :asd:

Hikaye bu gece anlatılacak değil mi Keramettin? Birde, isim değişikliği ricam var, kabul ederseniz. Son olarak, telefonlar kasmasın diye yazıları biraz azaltabilirim :asd:

Yazıları biraz azaltmaya RED, isim değişikliği ile ilgili Keramettin Bey kararını verecektir.

Hikaye bu gece anlatılacak değil mi Keramettin? Birde, isim değişikliği ricam var, kabul ederseniz. Son olarak, telefonlar kasmasın diye yazıları biraz azaltabilirim :asd:
Yok abi bu konuda sıkıntı yok. Androidde yüksek veri biriktikçe sayfa aşağı inerken hafif kasmalar olur uygulamada kastım oydu.

Hikaye yarın gece anlatılsın abi bu gece katılım daha az olur.

İstediğin ismi yaz abi, ben belirlersem hoş şeyler çıkmıyor ortaya :D

2 senelik g.t kadar telefonumla mı ezdim insanları? Anlamadım niye saldırdın? Alıştın tabi.
Beddualarıma devam edeyim. Umarım gittiğin dağ başında kaybolup aynı zamanda o iki senelik g.t kadar telefonun da kaybolur da kimseyi arayamazsın. Sonra umarım bir ayı ile karşılaşır göt korkusu yaşarsın.

Ne var kardeşim ya adamın hikaye sırasında biraz içi geçti diye bu kadar yüklenmek mi gerek peh.

Beddualarıma devam edeyim. Umarım gittiğin dağ başında kaybolup aynı zamanda o iki senelik g.t kadar telefonunda kaybolur da kimseyi arayamazsın. Sonra umarım bir ayı ile karşılaşır göt korkusu yaşarsın.

Beddualarıma devam edeyim. Umarım gittiğin dağ başında kaybolup aynı zamanda o iki senelik g.t kadar telefonun da kaybolur da kimseyi arayamazsın. Sonra umarım bir ayı ile karşılaşır göt korkusu yaşarsın.

Cep telefonumu götürmeyi düşünmüyorum. Arkadaşımın İzmir'deki evinde bırakacağım. O yüzden beddua etmene gerek yok Kenan Bey.

Ayrıca ayıdan korksaydık Fenerbahçe maçlarını izlemezdik.

Geri
Üst Alt