- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 438
Arkadaşlar merhaba. Dediğimiz gibi 00.00'da başlıyoruz. Acele etmeyin. 6 dakika sonra ilk partı atıyorum. Hikaye bittiğinde, paylaşım bittiğinde son partın sonuna SON yazacağım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genel
Arkadaşlar merhaba. Dediğimiz gibi 00.00'da başlıyoruz. Acele etmeyin. 6 dakika sonra ilk partı atıyorum. Hikaye bittiğinde, paylaşım bittiğinde son partın sonuna SON yazacağım.
bittiğini anlayamayacak kadar gerizekalı misiniz diyosun yani bize.Arkadaşlar merhaba. Dediğimiz gibi 00.00'da başlıyoruz. Acele etmeyin. 6 dakika sonra ilk partı atıyorum. Hikaye bittiğinde, paylaşım bittiğinde son partın sonuna SON yazacağım.
İşte tam bunu ele alacak gibi duruyor işte.Bilmediğimiz şekilde seks nasıl oluyormuş sırf bunu öğrenmek için okuyacağım.
İşte tam bunu ele alacak gibi duruyor işte.
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Az önce son kez gözden geçirdim. Duygulandım.
Hikaye tam 20 sene öncesini anlatıyor.
Farkında değilim Vala yada oto attı telÇekinme cümlene 1 adet ''işte'' daha ekle tam olsun.![]()
Hangi ciddiyet olmalı Danyal bey?Ya çok pis espriler geliyor ama yeter bu kadar fazla cirkinlestik.
Ciddiyet lütfen.
Başlıyor...
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi