GSC Hikaye Saati | #7 Cuma Yanutla

Bayağı sülalesi rahat bir üçlüymüşsünüz

Kedidir kedi deyip aylar geçti ha

O odayı alt üst ederdim herhalde ben

Ulan ben çoktan evi boşaltmış idim. Mustafa olsa herşeyin mantıklı bir açıklaması var der kalır idi.

10- Böyle böyle 1 hafta geçti. Ben biraz rahatsızdım ve o günkü derslerimin hepsini iptal ettim. Açıkçası yoğun çalışmanın verdiği yorgunlukla aylar sonra 1 gün izin yapmak iyi gelecekti. Taner sabah işyerine geçti, kız arkadaşı odasında, ben odamdaydım. Steam’de satın aldığım, uzun süredir yüklenmeyi bekleyen fmyi yükledim, Galatasaray kariyerini açıp Sabri’yi başka takımlara üçe beşe bakmadan satma planları kurarken üst kattaki odadan sesler gelmeye başladı. Bi dur MK dedim içimden ve oyuna devam ettim. Aradan 5 dk geçti geçmedi, telefonum çalmaya başladı. Taner gideli 1 saat olmamıştı ama arıyordu, kesin doğalgaz kontörü al diyecek diye içimden söverek açtım telefonu, anasını satayım, bir günlük iznimizi evde yatarak geçiremeyecek miyiz? Halbuki bu garip ve biraz korkutucu olaylar silsilesinin başlangıcıymış. Şuan gece yazarken bile bir ürperti geldi..
Yoksa o mu

@Mustafa Kaya

hikaye güzel ama gerekirse bütün mahalleyi toplayıp o odaya bakardım ben tek başına benimde mabadım yemezdi bakmaya o ayrı mesele.

Bu kadar rahatlik fazla

Odada yatir var kesin

Yatir bu, eger ciddiye almazsan seni de yatirir

Ne Galatasaray aşkı imiş bravo, oyun olsa bile ürpertici seslere rağmen bırakmıyor.

Heyecanlı anlara geldik umarım hikayenin sonu Mustafa gibi rüzgar ve elektriğe bağlanmaz.

Geri
Üst Alt