- 18 Temmuz 2009
- 82.087
- 239.816
- 5.263
Taner iti derste, ben g.t korkusuyla ordayım.. Müziklere ara verdik, önerisi olan var mıdır?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taner iti derste, ben g.t korkusuyla ordayım.. Müziklere ara verdik, önerisi olan var mıdır?
Okuyunca direk arkama baktım.22-Gel dedim, benim odama geçelim. Odama geçtik, bir bardak su verdim, elleri titrediği için yarısını üstüne döktü. Konuşabilmesi için biraz süre tanıdım. 5 dakika kadar sadece elindeki bardağa baktı. Sonra, kağıt sende mi dedi. O karmaşada kağıdı katlayıp arka cebime koydum ama yaktım dedim sadece. Herşeyin başa sarmasından korktum. Demin ne oldu niye çığlık attın, korktuğun şey ne diye sordum. Uyandığında annesinin cesedini yanında kanlar içerisinde yatarken görmüş, diğer tarafa dönünce de babası kanlar içinde yanında yatıyormuş. Onları görünce hemen yatakta oturur vaziyete geçmiş. O sırada sen geldin ve karşıdaki tekli koltukta simsiyah bir figür, elinde simsiyah bir sopayla duruyordu. Gözleri kıpkırmızı bana bakıyordu, sonrasını hatırlamıyorum dedi. Peki onun öncesinde noldu, kağıdı niye sordun, onlar kim diye sormaya başladım…
Evet tehlikeli bir ayrıntıArka cebine mi koydun eyvaaaaah.
--Ben böyle şeylere inanmam, anlat, bir problem varsa beraber çözelim.
Psikolog.Bu ne?
Okuyunca direk arkama baktım.
Sanırım tırsmaya başladım.
Hayalete sapladınız mı bıçağı@Demir Baş ile elde bıçak hayaletin üzerine yürümüşlüğümüz var gençler
Bize böyle şeyler koymaz.
Bu hikayeyi de ben başka zaman anlatayım.
Ekmek bıçağı mı yoksa meyve bıçağı mı?@Demir Baş ile elde bıçak hayaletin üzerine yürümüşlüğümüz var gençler
Bize böyle şeyler koymaz.
Bu hikayeyi de ben başka zaman anlatayım.
23-
--Herşeyi gördün mü?
--Evet, odaya girdim, herşeyi gördüm..
--Anlatmasam olmaz mı? Seninde başına birşeyler gelmesini istemem
--Ben böyle şeylere inanmam, anlat, bir problem varsa beraber çözelim.
--Benim hakkımda yanlış bir şey düşünmeni istemem, bu ilk kez olmuyor. Ama uzun süredir rahattım ve ilk kez biri gördü bu halde. Hiç kimse bilmiyor.
--Serra, korkma, yardımcı olabileceğim bir şey varsa yardım ederim tabii ki. Senin hakkında da yanlış bir şey düşünmem.
--O kağıt bir mesajdı. Onlardan geldi. Liseden beri geliyor. Onlar hep beni takip ediyor…
19-Cuma, nolur koru beni, beni kaçırmak istiyorlar, burda kal…Der demez tekrar uykuya daldı/bayıldı(tam ayırdımını yapamıyorum). Ben etrafıma bakınıyorum, kendime bakıyorum, anlamlandıramıyorum. tırsmış vaziyette yatağın kenarına oturdum. Ne yapayım ne yapayım derken yazdığı kağıdı elime aldım. Baştan sona kağıdı okurken-içeriğini daha sonra paylaşacağım- iyiden iyiye kafam karıştı. Bir yerden bir şey görmeyi beklercesinede sağa sola bakınıyorum. Hani bi his vardır ya, hep ensenizin arkasında sürekli biri varmış hissi. Taner’i aradım, açmadı p.zevenk. Biraz vakit geçirmek için telefonda bi oyun açtım. Oyunu oynuyorum ama bir gözüm Serra’da ve bir şey olsa anında topuklayacak şekilde oturdum. 20-25 dk bir şey olmadı, odama geçeyim dedim…
Şu tereyağı falan sürülen bıçakla saldırdık.Ekmek bıçağı mı yoksa meyve bıçağı mı?
Yemin ediyorum gerçekgerçek mi bu anlatılan ?