Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.774
- 21.813
- 2.783
Bilekten tutma sahnesinde koptum simdi tekrar geldim umarim.bir sey kacirmamisimdir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ouvvvv yanlış seçim.Şu tereyağı falan sürülen bıçakla saldırdık.
Adam oyun oynadim diyorgerçek mi bu anlatılan ?
Geriden geliyorsun. Yine uyuya kaldın değil mi?Oyun mu hakikaten yuh MK. Neyse devam edeyim!!!
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bugün bitecek mi hikayeYemin ediyorum gerçek![]()
Taner’i istemiyorlar. Kızgınlar, ayrılmamı istiyorlar.
21-Arkama hızla döndüm, arkada hiçbir şey yok Sadece eski tekli bir koltuk var. Elini yüzünü yıkayayım kızın kendine gelsin diye zorla kaldırdım banyoya götürdüm. Sıcak suyu açmak için mutfağa kombiye gideceğim, nolur gitme, yalnız bırakma beni diye ağlamaya başladı ama bilinci yerinde değil. Gözleri yana kayıyor, kesik kesik nefes alıyor ve ağlıyordu. Küvetin yanına mermerin üzerine oturttum, yüzünü ve saçlarını yıkadım soğuk suyla. Biraz kendine geldi, yüzünü banyodaki el havlusuyla kuruladım. İyi misin dedim, iyiyim iyiyim dedi. Yürüyebilirsen odana geçelim iyice kurulan, hasta olacaksın dedim. Ayağa kalktı ama hala titriyordu. Koluna girip odasına girecekken eşikte durdu, düşer gibi oldu hemen yakaladım, bir yandanda ağlaması arttı. Cuma hala orda dedi kısık bi sesle..
Sen sıçarken okudun ben de şimdi spor yaparken burayı okuyorum. Hiç bir Allahın kulu yok salonda.Danyal'ın hikayeyi öyle denk gelmişti WC'de okumuştum bunda öyle yapmadım neyse ki..
Aha yine olaya müdahil oldu.Türkiye 33 üncü kızın düştüğü duruma bak mk. Kaç yılında oluyor bu hukuktan bir sürü arkadaşım vardı?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lisede benim de başıma geldi.26-Hikayenin şuan hiç beklemediğiniz şekilde geliştiğini az çok tahmin edebiliyorum. Serra ile konuşana kadar bende cinli bir mevzuu bekliyordum açıkçası ki lisede yatılı okulda okuduğum için bu tarz birkaç olayla karşılaşıp realistliğimi korumuştum(Bir gecede bundan bahsederiz isterseniz). Bu farklıydı ama, hiç tahmin etmediğim şeyler anlatıyordu. Odasına gittim, korkarak tabii, telefonunu aldım. Şifresini söyledi, arama kayıtlarına geçtim. Telefon bomboştu. Rehber silinmiş, arama kayıtları silinmiş, mesajlar silinmiş.. Resim bile kalmamış. Fabrika ayarlarına dönmüş resmen
Sen sıçarken okudun ben de şimdi spor yaparken burayı okuyorum. Hiç bir Allahın kulu yok salonda.
Yavaş yavaş bana da bi tırsma geldi
sent via GSC