GSC Hikaye Saati | #7 Cuma Yanutla

Bilekten tutma sahnesinde koptum simdi tekrar geldim umarim.bir sey kacirmamisimdir.

Üstad matrix gibi çip varmıydı vücudunun bir yerlerinde

Bu müzikte güzelmiş..

Olay Fringe'e bağlandı.

Lan hep şöyle manyak bir şey yaşamak istemişimdir, beni niye kimse kaçırmadı.

25
Kagıdı aldıgımda direk beynimde imgeler belirmeye başladı aman aman nereye geldik daha demin evdeydik dedim kendi kendime

Birden bana dogru atladı kagıdı benden almaya calıstı ama kagıdı vermek ıstemıyordum

Kagıtta ki güc beni kendine cekiyordu yoksa bu kadim zamanlarda binlerce yıllık ifritler tarafından yazılmış sözlermiydi

Burnumdan oluk oluk kan gelmeye başladı sendeledim yere düştüm oda hareketsiz şekilde bana bakıyordu..

21-Arkama hızla döndüm, arkada hiçbir şey yok Sadece eski tekli bir koltuk var. Elini yüzünü yıkayayım kızın kendine gelsin diye zorla kaldırdım banyoya götürdüm. Sıcak suyu açmak için mutfağa kombiye gideceğim, nolur gitme, yalnız bırakma beni diye ağlamaya başladı ama bilinci yerinde değil. Gözleri yana kayıyor, kesik kesik nefes alıyor ve ağlıyordu. Küvetin yanına mermerin üzerine oturttum, yüzünü ve saçlarını yıkadım soğuk suyla. Biraz kendine geldi, yüzünü banyodaki el havlusuyla kuruladım. İyi misin dedim, iyiyim iyiyim dedi. Yürüyebilirsen odana geçelim iyice kurulan, hasta olacaksın dedim. Ayağa kalktı ama hala titriyordu. Koluna girip odasına girecekken eşikte durdu, düşer gibi oldu hemen yakaladım, bir yandanda ağlaması arttı. Cuma hala orda dedi kısık bi sesle..

Türkiye 33 üncü kızın düştüğü duruma bak mk. Kaç yılında oluyor bu hukuktan bir sürü arkadaşım vardı?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mevzuda beyin yıkama var gibi

Bakalım ne çıkacak.

AN İTİBARIYLE EN İYİ HİKAYE BUDUR.

Yok rüzgar esmişte ışık gitmişte hızlanıyormuşta gibi hikayeler anlatanlar utansın.

26-Hikayenin şuan hiç beklemediğiniz şekilde geliştiğini az çok tahmin edebiliyorum. Serra ile konuşana kadar bende cinli bir mevzuu bekliyordum açıkçası ki lisede yatılı okulda okuduğum için bu tarz birkaç olayla karşılaşıp realistliğimi korumuştum(Bir gecede bundan bahsederiz isterseniz). Bu farklıydı ama, hiç tahmin etmediğim şeyler anlatıyordu. Odasına gittim, korkarak tabii, telefonunu aldım. Şifresini söyledi, arama kayıtlarına geçtim. Telefon bomboştu. Rehber silinmiş, arama kayıtları silinmiş, mesajlar silinmiş.. Resim bile kalmamış. Fabrika ayarlarına dönmüş resmen
Lisede benim de başıma geldi.

Çocuğu sabaha kadar kendine getirmeye çalışmıştık. Neyse.

Bunların merkezi pensilvanya sanırım

Geri
Üst Alt