GSC Hikaye Saati | #7 Cuma Yanutla

Cemaat mevzularıyla ilgili de çok hikaye var. Yaptıkları şeyleri bilseniz bu kadar mı olur dersiniz hakkaten.

24-
--Onlar kim?

--Onlar bir grup. Ben lisedeydim, Türkiye genelinde bir sınav yapıldı ve 1. oldum. Benim gibi 10-15 kişiyi İzmir’e davet ettiler. Ailelerimizden izin aldılar. İzmir’deki üniversiteleri gezdireceklermiş. Bizi götürdüler, ama ne üniversite gördük ne başka bir şey. Araba değiştirdik İzmirde bir kasabada. Diğer araçla ıssız bir yerde bir binaya götürdüler. klinik gibi bir yerdi içerisi. Birkaç test yaptılar, sorular sordular. 2 kişi o testler sonucu evine gönderileceği söylendi. Diğerleri ve beni farklı bir binaya götürdüler. Ailemize tıbbi test yapılacağını vs söylememişlerdi. Ben itiraz ettim ama zorla testleri uyguladılar. Serum bağladılar, anestezi verdiler. Uyandığımda başımda bandaj vardı.

--Ne yaptılar, ameliyat vs mi?

--Evet, bir cihaz bağlamışlar beynime-O sırada başının sağ kısmında saç olmayan belli belirsiz yara izini gösterdi-. O cihazla bazen bana mesajlar gönderiyorlar. O an için anlamadığım mesajlar, kontrolümü kaybediyorum, yazıyorum, uyanınca mesajı çözmek için uğraşıyorum. Lütfen sendeyse kağıdı ver. Çok önemli.

Stenford üniversitesi hapishane deneyi gibi bir şey miymiş; psikolojisi bozuk bir kız

Her zaman demişimdir her şeyin mantıklı bir açıklaması vardır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Odaya girdigimde ifritini sıvazlıyordu. Ona neden bunu yaptıgını sordugumda günde 3 kez bu ritüeli gerceklesmezse cennette vaad edilen yeri elde edemyecegini söylediklerini anlattı..

28---Türkiye’deki en zeki insanları bulmaya çalışıyorlarmış. Bizi tespit ettiler. Üniversite sınavını kazandım. Türkiye’de her bölüme gidebilecekken Ankara hukuğu yazdırdılar. Ben istememe rağmen tehdit ettiler. Bizim ilerde üst düzeyde birileri olacağımızı düşünüyorlar. Hükümette, devlette kilit roller üstlenecekmişiz. Zamanı geldiğinde de bizi kontrol edecekler. Böylece ülkeyi yönetecekler…
Buldum, icine 4 harfli kacmis :asd:

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

30-Bir şey diyemedim. Taner geldiğinde durumu anlattım, hastaneye gitmesi gerektiğini, akıl sağlığında bir problem olabileceğini izah ettim. Ama Taner salağı, Cuma ben ona inanıyorum bana bir parça anlattı ve takip edenleri gördüm dedi. Gerizekalı. O geceden sonra bir süre daha bizde kaldı Serra. Ben hep kapımı kilitleyerek yattım. Kahvaltı yapmadan evden çıktım, gece 1 gibi uyumaya eve girdim. Bir süre sonra da evden ayrıldım. Fakat ara ara serra telefonla aradı beni. Yardımımı istedi. Şuan takip ediyorlar, nolur yardım et vs gibi. Bilen tek ben olduğum içinde beni arıyormuş. Israr ettim kaç kez doktora gidelim, arkadaşım var diye, gitmedi. Kağıda gelirsek, işler burada ilginçleşiyor.
Onca olaya rağmen oyun oynadın, açıklama sonrası kapı kilitledin öyle mi?

Koca Ankarada kimse yokmu yav içine kaçan şeyi çıkaracak insanlık ölmüş

31-Kağıt üzerinde çözemediğim bir sürü harf vardı. Belki gerçekten şifreli bir mesaj, belki rastgele sıralanmış harfler var. Kağıdı Taner’in ısrarı üzerine o gece Serra’ya geri vermek zorunda kaldım ama çizdiği resim ve yazdığı bir koordinat vardı. Koordinatı Google earthde yazayım dedim, ne kaybederim. Açıkçası hiçbir şey beklemiyordum ama Ulustaki bir evin koordinatlarıydı. Gitmedim o eve. Diğer açıklayamadığım şeyse, geçen yaz bu hikayeyi sınıfta öğrencilerime konuşma dersinde anlattım. Öğrenciler inanmadı, durun dedim, isterseniz Serra’yı bi arayayım.
OMXk.gif
ara serrayı

220

Beni bi web sitesine yönlendirdi siteye girdigimde kullanıcı girisi sifre istiyordu

serraya üye kaydı olup olmadıgını sordugumda aktivasyon mailinin hala gelmedigini mailin serranın beynine elektronik olarak iletilip 3 kere göz kırpma ile onaylanacagını belirtti

Üst kattaki olayları Taner ibini yapıyor bence. Herif ortalıkta yok en önemli anlarda. Alagavat, Cuma Bey'i evden kaçırtıp manitasıyla birlikte yaşayacak idi herhalde.

Geri
Üst Alt