Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Eti cin sevmez misin?Girdi girdi de bir sorun bakalım niye girdi? Mutlaka bir açıklaması vardır.
Bu arada tanıdığım, kabul ettiğim, varlığı beni benden alan tek cin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eti cin sevmez misin?Girdi girdi de bir sorun bakalım niye girdi? Mutlaka bir açıklaması vardır.
Bu arada tanıdığım, kabul ettiğim, varlığı beni benden alan tek cin
bu taneri hiç sevmedim
Galiba Danyal sana diyor renktaş.Başka biri
taner, ayıp değil mi birader ya. hocam demek isterdim ama içimden gelmiyor yemin ediyorum. teesüf ederim yani.Bahsi geçen alagavatın benle alakası yok yasaklamayın yav adımı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstat selamBaşka biri
Eti cin sevmez misin?
Yok genel olarak kimsin tanisalim kaynasalimBaşka biri
Ustat haÜstat selam
İsim değişikliğine gidelim istersen, önyargılar olabilir.
olabilir mi? oldu bence. benim için şu saatten sonra taner diye biri yoktur. hatta tamer diye bi arkadas var an itibariyle onla da irtibatı koparıyorum.Üstat selam
İsim değişikliğine gidelim istersen, önyargılar olabilir.
est renktas takılıyoruz biz. yazmaya devam ettikce acılırsın. 3 erli, 5 erli kombo alıntılar gerçekleştirebilirsin.Yav telefondan üst üste alıntı yapmayı bilmediğimden böyle yazıyorum kusura bakmayın .
Tekrar ediyorum Hikayede bahsi geçen alagavatla alakam yoktur Danyal üstadım
Üçüncü bi adımda yok ki Keramettin admirim ne yapsak bilemedim
Yok genel olarak kimsin tanisalim kaynasalim
Üstat senden de bir hikaye bekliyoruz.Yav telefondan üst üste alıntı yapmayı bilmediğimden böyle yazıyorum kusura bakmayın .
Tekrar ediyorum Hikayede bahsi geçen alagavatla alakam yoktur Danyal üstadım
Üçüncü bi adımda yok ki Keramettin admirim ne yapsak bilemedim
Foruma girerse @Teoman Eraslanaksam kim anlatıyor ne anlatıyor ona göre okuyacağım.
aksam kim anlatıyor ne anlatıyor ona göre okuyacağım.
Üstat senden de bir hikaye bekliyoruz.
Bence @Keramettin TANRIVERDİ anlatsın. Hiçbir şey beğenmiyor malumunuz. Örnek olsun hikaye nasıl yazılır görelim!
Muhendislik cukurundan cikma cabasinda ve bu sene basarili olmayi uman bir ameleyim. Memleket Sinop lakin hayatimda sadece bir kere gittim.Mühendislik fakültesi çukurundan bütün çabalara rağmen çıkamamış artık tamamen salmış illa ki bitecek modunda takılan bir neferim.Memlekette Adana, sen rdaş?
Ulan sen Sinoplu musun?Muhendislik cukurundan cikma cabasinda ve bu sene basarili olmayi uman bir ameleyim. Memleket Sinop lakin hayatimda sadece bir kere gittim.
Tanri kurtarsin cukurdan kaderdash