GSC Hikaye Saati | #7 Cuma Yanutla

Maksat aktif tutmak başlığı :)

Cuma nın hikayesi nerde? Birde hikayeleri bu başlığın ilk postunda link olarak saklasak nasıl olur?

——————

Bence Cuma nın hikayesi üzerine hiç birşey tutmaz forumda.

Adam seviyeyi Mount Everest yüksekliğine çıkardı dün gece, kolay kolay kimse o yükselen heyecana oluşan o korkuya gerçekleşen o şaşkınlığa ulaşamaz bence.

Yine de yeni hikayeleri bekleriz :hat:

sent via GSC

Beklentiye giren herkesten özür diliyorum hafta içi baya sıkıntılı olabiliyor.

Telefon koynumda uyuya kalmışım, çok üzdün renktaş.
hikaye saatinin bana ait olduğunu bile görememişim dün eşimin eş durumu belgelerinin son günü idi. gündüz onunla uğraştık akşam da ufaklık huysuzlaştı ara ara depreşen bir alerji durumu var bayağı etkiliyor bizi oldugu zamanlarda.

hikaye saatinin bana ait olduğunu bile görememişim dün eşimin eş durumu belgelerinin son günü idi. gündüz onunla uğraştık akşam da ufaklık huysuzlaştı ara ara depreşen bir alerji durumu var bayağı etkiliyor bizi oldugu zamanlarda.
Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

Geçmiş olsun abi sorun yok.

Bence Cuma nın hikayesi üzerine hiç birşey tutmaz forumda.

Adam seviyeyi Mount Everest yüksekliğine çıkardı dün gece, kolay kolay kimse o yükselen heyecana oluşan o korkuya gerçekleşen o şaşkınlığa ulaşamaz bence.

Yine de yeni hikayeleri bekleriz :hat:

sent via GSC

Çok teşekkür ederim Can :) Tekrar sıra geldiğinde bir hikayem daha hazır.. Zamanı geldiğinde mentionlarım. Senden de bir hikaye bekleriz. :hat:

Geri
Üst Alt