- 20 Eylül 2009
- 19.141
- 17.703
- 2.773
Maksat aktif tutmak başlığı 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de anlatabilirim de uykum var.
Teoman ağabeyden ses gelmezse @Muzaffer Sutcuoğlu anlatır.
B planı olarak yarın bir hikayemi daha yazayım, yazan olmadığı gece paylaşırım. sıradaki üyelerede bu şekilde söylenebilir aslında..
Sabah iş var
Lezbiyenli battaniye hikayesini mi anlatacaksın reis?
Sabah iş var
Günlerdir 4-5 saat uyuyorum. İnsaf et be.
https://www.gscimbom.com/threads/gsc-hikaye-arsiv.176633/page-2#post-10059106Cuma nın hikayesi nerde? Birde hikayeleri bu başlığın ilk postunda link olarak saklasak nasıl olur?
——————
![]()

vallahi kaçırmışız. Dün baya yoğun bir gündü.
Telefon koynumda uyuya kalmışım, çok üzdün renktaş.Beklentiye giren herkesten özür diliyorum hafta içi baya sıkıntılı olabiliyor.
Sen hiç ayık gezmediğin için sıkıntı olmuyordur.Biz pikniğe gitmeyeceğiz. Ben de 6 saat uyuyorum.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hikaye saatinin bana ait olduğunu bile görememişim dün eşimin eş durumu belgelerinin son günü idi. gündüz onunla uğraştık akşam da ufaklık huysuzlaştı ara ara depreşen bir alerji durumu var bayağı etkiliyor bizi oldugu zamanlarda.Telefon koynumda uyuya kalmışım, çok üzdün renktaş.
Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.hikaye saatinin bana ait olduğunu bile görememişim dün eşimin eş durumu belgelerinin son günü idi. gündüz onunla uğraştık akşam da ufaklık huysuzlaştı ara ara depreşen bir alerji durumu var bayağı etkiliyor bizi oldugu zamanlarda.
Geçmiş olsun abi sorun yok.hikaye saatinin bana ait olduğunu bile görememişim dün eşimin eş durumu belgelerinin son günü idi. gündüz onunla uğraştık akşam da ufaklık huysuzlaştı ara ara depreşen bir alerji durumu var bayağı etkiliyor bizi oldugu zamanlarda.
Bence Cuma nın hikayesi üzerine hiç birşey tutmaz forumda.
Adam seviyeyi Mount Everest yüksekliğine çıkardı dün gece, kolay kolay kimse o yükselen heyecana oluşan o korkuya gerçekleşen o şaşkınlığa ulaşamaz bence.
Yine de yeni hikayeleri bekleriz
sent via GSC