- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Zaten alkol ile basacağım mazotu diyorsun.
İşte aradığım vizyon.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten alkol ile basacağım mazotu diyorsun.
Evet oralarda. Soğuk etkilemez bizi Ferit Bey.
Cehennemden bir derece soğuk, cehennem donana kadar Aykut Kocaman. Güzel bağlantı olmuş, kendisi çok sever Aykut hocayı.Yürek yemiş. Bak yürek dedim. Adam Hatay’da cehennemden bir derece daha soğuk yerde yaşıyor. Ve soğuk bizi etkilemez diyor. Sen ki rüzgardan korkan adamsın. Nereye etkilemiyor. Geçe çadır sallanır rüzgardan al başına işAhmet amca da çıkmaz bu...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rüzgarlı bir günde nasıl hızlı hızlı çadır kurduğunu anlattığını görür gibiyimTatil anılarını sabırsızlıkla bekliyorum.
Abiii kafaaa bir milyooon.Rüzgarlı bir günde nasıl hızlı hızlı çadır kurduğunu anlattığını görür gibiyim
Yürek yemiş. Bak yürek dedim. Adam Hatay’da cehennemden bir derece daha soğuk yerde yaşıyor. Ve soğuk bizi etkilemez diyor. Sen ki rüzgardan korkan adamsın. Nereye etkilemiyor. Geçe çadır sallanır rüzgardan al başına işAhmet amca da çıkmaz bu...
Bütün yaz korka korka yaşıyorsun yani.

Ben vereyim
Yanlış bilinen bilgilerden biri daha.
Hatay cehennem sıcağı...
İskenderun’u geçin ama merkez Antakya gayet ılık hatta akşamları serin şu an hava sıcaklığı 27 derece. Ve bütün yaz devamlı rüzgarlıdır.
Ben o kadar geldim. Hepsinde nem ve sıcaktan bunaldım. Hem Hatay’da hem İskenderun’da
Ben vereyim