- 18 Temmuz 2009
- 82.057
- 239.693
- 5.263
Haydaââaaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen karı miydin lan?Ekli dosyayı görüntüle 152430
Kim Kime yürümüs acaba. Konusursam yer yerinden oynar demistim. Gizli sakli gündemim de yok. Ciksin konussun
Ekli dosyayı görüntüle 152430
Kim Kime yürümüs acaba. Konusursam yer yerinden oynar demistim. Gizli sakli gündemim de yok. Ciksin konussun
Kemal aslında karıymışhoaydaaaaaaaaaaaaaaa
Özelden anlatıyorum durumu hemenİsmi yolla bakayım
S hanim bana önce ates yolladi daha sonrasinda daha farkli mesajlar atti. Suclu ben degilim.Potansiyel yengemize asılan kişi maalesef Kemalmiş
Şüphelendiğin kişiler var mı ?Gerekirse Modlara diger mesajlari da özelden atarim. Yeter ki itiraf konusunun arkasinda saklanan kisi cikip konussun
99,99% eminim hatta ama ben isim vermem. Yakisik almazŞüphelendiğin kişiler var mı ?
99,99% eminim hatta ama ben isim vermem. Yakisik almaz
Gerekirse Modlara diger mesajlari da özelden atarim. Yeter ki itiraf konusunun arkasinda saklanan kisi cikip konussun
Ben emir kulu olarak itiraf paylaşıyorum ama milletin göz koyduğu kıza asılmak etik mi ?Gerekirse Modlara diger mesajlari da özelden atarim. Yeter ki itiraf konusunun arkasinda saklanan kisi cikip konussun
Simdi daha önce oldugundan daha fazla irtibatta olacagimdan süpheniz olmasin ;-)Ben emir kulu olarak itiraf paylaşıyorum ama milletin göz koyduğu kıza asılmak etik mi ?
Bence değil yanlış yaptın ve kızla hala irtibatta mısın bilmiyoruz
sen Avrupa da yaşadığın için çok marjinal biri olmuşsun ama bu söylediklerin forumun kabul edeceği şeyler değil.Simdi daha önce oldugundan daha fazla irtibatta olacagimdan süpheniz olmasin ;-)
Gelemedisen Avrupa da yaşadığın için çok marjinal biri olmuşsun ama bu söylediklerin forumun kabul edeceği şeyler değil.
Tabi bunu sorgulamak bana düşmez ilgili arkadaş gelip bunın hesabını sorar