- 3 Haziran 2015
- 57.057
- 66.178
- 4.143
Gelemedisen Avrupa da yaşadığın için çok marjinal biri olmuşsun ama bu söylediklerin forumun kabul edeceği şeyler değil.
Tabi bunu sorgulamak bana düşmez ilgili arkadaş gelip bunın hesabını sorar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelemedisen Avrupa da yaşadığın için çok marjinal biri olmuşsun ama bu söylediklerin forumun kabul edeceği şeyler değil.
Tabi bunu sorgulamak bana düşmez ilgili arkadaş gelip bunın hesabını sorar
Bir kardeşimizin aylarca aşk acısı çekerken böyle tatsız bir durumun yaşanması adalet midir?vay anam vay neler dönmüş serhat ya
Bir kardeşimizin aylarca aşk acısı çekerken böyle tatsız bir durumun yaşanması adalet midir?
İşte buna ben eyvah derimünsaldan hoşlanan ve ünsalı sarhoş edip soyup onlyfans açmak isteyen üye/üyeler tespit edildi mü?
ünsalla yemek yerlerken görülmüş söylentileri varünsaldan hoşlanan ve ünsalı sarhoş edip soyup onlyfans açmak isteyen üye/üyeler tespit edildi mü?
yeni filizlenen bir aşk haünsalla yemek yerlerken görülmüş söylentileri var
2 kişi yemek yiyemez mi kardeşim ne aşkı hemenyeni filizlenen bir aşk ha
Yiyemez haram2 kişi yemek yiyemez mi kardeşim ne aşkı hemen
gizli diyor dostum?Bu konu hala gazını kacırmadıysa bomba olaylarım var iki forum üyesi ile ilgili.
O ortak Onlyfans hesabından çıkacan mı şifreyi mi değiştireyimünsaldan hoşlanan ve ünsalı sarhoş edip soyup onlyfans açmak isteyen üye/üyeler tespit edildi mü?
Defol ulan buradanO ortak Onlyfans hesabından çıkacan mı şifreyi mi değiştireyimOrtak hesap açtık 1 biz faydalanamadık doğru düzgün ulan
![]()
Gizli yollayacağım zaten renktaş. Ama bu konu biraz aktif olması gerekiyor. Benimkiler arada kaynaması lazım diğer itirafların yanında. Yoksa şimdi paylaşılsa benden geldiği belli olur.gizli diyor dostum?