Ne karın ağrın var anlamadım beni daha önce de alıntıladın alma dedin şimdi de bana yazarak diyorsun ki 4 5 kişiye pay edeceğim ben de üzerime alındım doğal olarak ne şov yapacağım hakaretimiz yazıyorsun ben de kendimi savunuyorum ben zaten hep yapıyorum buradaki maksat forum olarak kollektif bir şey yapmak vesile olmak bir de Enverin işi değil diyorsun başlığı açan benim öyle olmasa ne diye gsc diyeyim herhalde forumun işi benim işim diyen mi oldu???
Niyet okumaktan vazgeç benim yüzümden katılım olmuyor diye ima ediyorsun madem ben yardımı yaptım konuyu açtım okulu da yunus buldu haddinden fazla da post attım benim askerlik biter o zaman varlığımızla sıkıntı çıkıyorsa yokluğumuzla abad olsun kütüphane sadece yunus işim oluyor sen ilgilen kargoyla dedi ona fikri açan benim diye ne bu hiddet aha başkaca da bir dahilim yok
@Yunus Emre Bahçivan sen devam ettir üstat...
Ayrıca ölü filan deyip bilmeyenleri yönlendirme İsmet badem adlı Fenerli meftanın Mete aslan ile memlekette çevirdiği dolaplardan bahsetmiş haram yedi demiştim ileri gittiysem de zaten uçuruldum mütemadiyen beni tehdit etmeyin artık bunaldım yav az insaf ne zararım var anlamadım varsa da kusur özür dilerim benden bu kadar buyurun...