Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
Forum inanilmaz eğlenceli ya her kafadan adam var keşke daha erken katilsaydim araniza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Komedi Show1 haftasi kalmis.
Neden: Yönetime iftira atmak![]()
Romanyaya gitmeden önce yiğenime verdim ultra lüks aşırı pahalı televizyonumu, çizgi film izliyordu oooo çok güzel ya falan dedi dayanamadım bizde böyle bşr delikanlıyız işte, minimal yaşam tarzına geçiş yaptım evde tv yok, 32 inç monitör ve ultra hiper pahalı bir pc var o kadar. Ha bir de çok pahalı dyson süpürgem var.Ben de televizyonunu çok merak ediyorum.
Daha da eğlenceliydi çok kıymetli üstadları kaybettikForum inanilmaz eğlenceli ya her kafadan adam var keşke daha erken katilsaydim araniza
Ustad banlandi demek
#GscGENELaf
#freeEmreSaykal
#freeSinanBilgin
#freeAhmedArifKesen
Romanyaya gitmeden önce yiğenime verdim ultra lüks aşırı pahalı televizyonumu, çizgi film izliyordu oooo çok güzel ya falan dedi dayanamadım bizde böyle bşr delikanlıyız işte, minimal yaşam tarzına geçiş yaptım evde tv yok, 32 inç monitör ve ultra hiper pahalı bir pc var o kadar. Ha bir de çok pahalı dyson süpürgem var.
Demek kı terımı savunsak neler duyacagızTerimin en çok eleştirildiği platformda; Terim şakşakçılığından nemalananlar var gibi ifadeler kullanan daha çok banlanır. Git başka ortamda o kadar eleştir bakayım eleştirebiliyor musun
Ben kaldım kardeş, ben kaldım...Demek kı terımı savunsak neler duyacagız
daha napalım tum terımcılerı banladık bi @Fatih Hacı kaldı!!
üstad böyle bi giriş yaptın başlıgı kabadayı filmine benzettim her karakteri gectiBen kaldım kardeş, ben kaldım...
Ağabey sal yav peşimi, adeta bu bilgiyi paylaşmak için fırsat kolluyor gibi bir halin var, elephant man gibi hissediyorum kendimi borazan tanımlamasından sonra bari bas filan de ayrıca senin kulaklıktan öyle gelmiştir kesin ses rengim normal ya gerçi ben niye bunu bu kadar savundum onu da anlamadım konudaki tüm mesajları okudum kısa sürede o yüzden hareketlerimi yadırgamayı bırakıyorum şimdilik.Üstat sende hakikaten milletin ses tonunu niue merak ediyorsun yav. Epeydir şu forumdayım hiç böyle bir şeyi merak etmedim. Bu arada kalın ses tonlu birini arıyorsan - - - > @Uğur Yılmaz borazan gibi sesi var.
üstad böyle bi giriş yaptın başlıgı kabadayı filmine benzettim her karakteri gecti
seniolarak sayalım![]()
peki sürmeli ve kenan kımlerdir![]()
Noldu renktaşModelleri paylaşmak engel sebebiyse ve rahatsız olan varsa bunu bilelim. Bundan sonra paylaşmayız olur biter.
Rahatsız olan var mı ? Beni "Size göre en güzel kadınlar" konusundan engelleyebilirsiniz![]()
Noldu renktaş
O kadar çok engel yedik ki yeğen hakkaten hatırlamıyorum ama neden burada konuşuyorsunuz ki? başlıkta ne güzel paylaşıyordun konuyla alakası yok da ondan başlığınBir şey olmadı renktaş.
Konu girişinde İsmail arkadaşımız daha önceden modellerin paylaşımı sonrası engel yemiş sanırım.
Bende bu sebeple sormak istedim. Benim paylaşımlarımdan rahatsız olan varsa ona göre hareket edelim.
bu baslıkta sohbet etmemızın ne sakıncası var ismail bey burayı kullanalım bırazO kadar çok engel yedik ki yeğen hakkaten hatırlamıyorum ama neden burada konuşuyorsunuz ki? başlıkta ne güzel paylaşıyordun konuyla alakası yok da ondan başlığın
O kadar çok engel yedik ki yeğen hakkaten hatırlamıyorum ama neden burada konuşuyorsunuz ki? başlıkta ne güzel paylaşıyordun konuyla alakası yok da ondan başlığın
Öyle bir şey yok İso sallamış.Bir şey olmadı renktaş.
Konu girişinde İsmail arkadaşımız daha önceden modellerin paylaşımı sonrası engel yemiş sanırım.
Bende bu sebeple sormak istedim. Benim paylaşımlarımdan rahatsız olan varsa ona göre hareket edelim.
Ben demedim kiÖyle bir şey yok İso sallamış.