GSC Locası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Modelleri paylaşmak engel sebebiyse ve rahatsız olan varsa bunu bilelim. Bundan sonra paylaşmayız olur biter.

Rahatsız olan var mı ? Beni "Size göre en güzel kadınlar" konusundan engelleyebilirsiniz :unsure:
funsal geçen demişti modellerin hepsi giyinik diye
iletmek isterim hurmetler

ünsalın gorevı o baslıktakı modellerın uygunluk derecesı ustad bunu bılıyormuydun?

modlar baslık baslık ayrılıyor gsc locasına ben bakıyorum
burada kan govdeyi goturdu sabah modum neredeydin

#GscGENELaf
#freeEmreSaykal
#freeSinanBilgin
#freeAhmedArifKesen

Loca konusunun girişinde paylaşılmış.

Mesajda paylaştığım hatunlardan engellendim diye yazıyor.
Çok sayıda güzel hatun paylaşmamdan mütevellit hakkımda olumlu algı oluştu demeye getirmiş, bir nevi espriyle karışık önyargıları yavaş yavaş kırıyorum demiş. Vallahi puzzle gibi adamsın cengo, her gün seni takip etsek alzheimer falan olmayız beynin hem sağ hem sol lobunu aynı anda aktif biçimde kullanmak icap ediyor. Bu arada Cengizlere cengo denir ama ben yine de cengo demeyi tercih ettim, elalemin belirlediği kalıplara girmekten hoşlanmam.

Bu arada yazmayı unutmuşum, model paylaşımlarının devamını diliyorum ilgiyle takip ediyorum.

Son düzenleme:
İlk mesajda kadın fotosu attım engellendim diye bir ifade yok yalnız. Sevgili Enver fiili işlemiş ama konu olmayan bir şey üzerinden patlak vermiş gibi gözüküyor incelemeye devam edeceğim, hürmetler.

İlk mesajda kadın fotosu attım engelledim diye bir ifade yok yalnız. Sevgili Enver fiili işlemiş ama konu olmayan bir şey üzerinden patlak vermiş gibi gözüküyor incelemeye devam edeceğim, hürmetler.
Valla zaten ben de anlamadım bir anda itham cenderesinin içinde kaldım ama öyle bir şey olmuştu ama dile getirmedim ki hele bu başlıkta

burada kan govdeyi goturdu sabah modum neredeydin

#GscGENELaf
#freeEmreSaykal
#freeSinanBilgin
#freeAhmedArifKesen
imza müthiş uğur ağabey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt