- 8 Temmuz 2015
- 36.336
- 71.963
- 3.783
kayyyyıııı göndeeeeyyyy diyenler şahsımıza laf söyler olmuş @Recep Yıldırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
locaya uye kazandırıyorum ıftıraya ugruyorum ben mı dedım gıdın loca konusunda karı konusun diye..kayyyyıııı göndeeeeyyyy diyenler şahsımıza laf söyler olmuş @Recep Yıldırım
yatıyorum ben artık yoruldum calamity üstat allah rahatlık versinkayyyyıııı göndeeeeyyyy diyenler şahsımıza laf söyler olmuş @Recep Yıldırım
sana da soft üstatyatıyorum ben artık yoruldum calamity üstat allah rahatlık versin
soft moft olmuyorsana da soft üstat
NEREye ismail modeller yeni geliyor gece yeni basliyoryatıyorum ben artık yoruldum calamity üstat allah rahatlık versin
olduğu kadar üstat iyi gecelersoft moft olmuyor
al al al al al alolduğu kadar üstat iyi geceler
sana daolduğu kadar üstat iyi geceler
bu konuda hasbihal etmeyelim sonra konu kitlenir faln başımıza kalıral al al al al al
ne diyon lan hırbo herifInternetteki hamlelerine dikkat etmeyen top 3 list
Yigit Karagoz
Unsal
Ismail
1.alpay olmalıInternetteki hamlelerine dikkat etmeyen top 3 list
Yigit Karagoz
Unsal
Ismail
lütfen boşalt locayı yeter artıkbaslıgı gsc locası ve guzel hanfendiler olarak revize edelım mı dostlar
ya burası genel ilan panosu mu? konu açabilirsin üstat sıkıntı yok ben de katkı veririm elimden geldiğinceBu arada moderatörlerimizden bir ricam olacak. Uzay hakkında da bolca yeni haber toplayabilirim.
Güzel bir konu açarsak uzay hakkındaki gelişmeleri haberleri paylaşıp konuşabiliriz.