- 3 Temmuz 2012
- 133.901
- 80.757
- 5.198
teblıgat gelmedı gsc yonetımınden?Yarın boşaltıyorsun başlığı artık üstat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teblıgat gelmedı gsc yonetımınden?Yarın boşaltıyorsun başlığı artık üstat
Cidden gideceksen ayarlayayım mı?namık abi bana bi oralet
Üstat az evvel google'a adam yazdım, ismail enver mi demek istiyorsunuz dedi.Arkadaşlar burada baya bir geyik çevirdiniz, kimse de destek olmadıZaten localar için geç kaldık erkek baskette.
Kadın basket ve voleybolda yok zaten. Futbola da bütçemiz yetmedi. Lakin münferit maçlar için ayrılmış 2 adet loca var bunlara ben her derbi 3 arkadaşımızı maçlara davet etmek istiyorum.
Bu hafta pazar galatasaray-fener derbisi var maça gidecek olan arkadaşlar bana bildirsin başlıkta zira isimlerini geçmem gerekiyormuş gişede teslim alacaksınız sinan erdemde... 3 kişi yanyana 217 nolu locada maçı izleyecek ismini yazdıracak ilk üç arkadaşı bu hafta göndereceğim ezcümle... Bekliyorum...
Sen git bari özelden yazışıyorum bir naz bir işve kimse çıkmadı en azından sen başlat ki önümüzdeki haftalarda cesaretleri gelir ne korkakmış ya yeni nesilÜstat az evvel google'a adam yazdım, ismail enver mi demek istiyorsunuz dedi.![]()
Ben giderimSen git bari özelden yazışıyorum bir naz bir işve kimse çıkmadı en azından sen başlat ki önümüzdeki haftalarda cesaretleri gelir ne korkakmış ya yeni nesilben yokum diyorum inanmıyorlar seni yazıyorum üstat tamam mıdır?
Yok üstat yav ben Ankaradayım, İstanbul'da olsam da gelmezdim zaten futbol dışında stada gitmem, sağolasın yine de. Saat daha erken bir sürü öğrenci arkadaş var, illaki gidecek adam bulursun gün bitmeden.Sen git bari özelden yazışıyorum bir naz bir işve kimse çıkmadı en azından sen başlat ki önümüzdeki haftalarda cesaretleri gelir ne korkakmış ya yeni nesilben yokum diyorum inanmıyorlar seni yazıyorum üstat tamam mıdır?
Tamam 2 kişi daha bulalım bana özelden isim soy ismini at ben de sana referans numarasını atacağım maç günü 2 saat önce gişeden alabiliyorsunBen giderim
Sen ankarada mı ikamet ediyordun üstat?Yok üstat yav ben Ankaradayım, İstanbul'da olsam da gelmezdim zaten futbol dışında stada gitmem, sağolasın yine de. Saat daha erken bir sürü öğrenci arkadaş var, illaki gidecek adam bulursun gün bitmeden.
Evet evim Ankara'da.Sen ankarada mı ikamet ediyordun üstat?
manitan var mı demir? herkesin mazereti var olmadı siftahı kız arkadaşınla sen yap ikiniz gidin???Ben giderim
Var, bence mantiklimanitan var mı demir? herkesin mazereti var olmadı siftahı kız arkadaşınla sen yap ikiniz gidin???
Bence deVar, bence mantikli
Okay, atarim her acidanBence deşimdi atıyorum sana bileti. Yalnız bir şartım var foto atacaksın locada ki milletin şevki gelsin bjk derbisine 3-4 kişi daha gönderelim
Okay mi?
tamam adını soy adını yazdım özelden de referans numaranı attım maç 15:15'de 13:00'de gişe açılıyor kimliğini götür referans numarasını ver belki adımı da sorarlar söyle al biletlerini loca numarası 217 2 tam biletOkay, atarim her acidan