GSC Locası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamam adını soy adını yazdım özelden de referans numaranı attım maç 15:15'de 13:00'de gişe açılıyor kimliğini götür referans numarasını ver belki adımı da sorarlar söyle al biletlerini loca numarası 217 2 tam bilet ;)
Tesekkur ederim Ismail Enver Ustadim

Loca basligi acip locaya gonderen koca yurekli insan

Tesekkur ederim Ismail Enver Ustadim

Loca basligi acip locaya gonderen koca yurekli insan
kimliğini de al hem senin hem arkadaşın ibrazını isterler. Başlatmış olursun 2 hafta sonra daha kalabalıklaşırız böyle böyle yoksa başlatamayacaktık geyik çevirip duruyorlar :( hadi iyi seyirler...

Bu loca nedir ki biri açıklayabilir mi?

Bu loca nedir ki biri açıklayabilir mi?
Sezonluk locaları kaçırmışız ben bu başlığı açtığımda münferit maçlar için açık iki tane loca var sinan erdemde 217 ve 230 onlara her 2 haftada bir arkadaşlardan talep edenler olursa göndereceğim böyle. belki bu sene çokça kişi giderse inanç gelir seneye hususi tutarız bir loca forum olarak.

Sezonluk locaları kaçırmışız ben bu başlığı açtığımda münferit maçlar için açık iki tane loca var sinan erdemde 217 ve 230 onlara her 2 haftada bir arkadaşlardan talep edenler olursa göndereceğim böyle. belki bu sene çokça kişi giderse inanç gelir seneye hususi tutarız bir loca forum olarak.

Hmm. Yine amacından sapan bir konu olmuş.

Biletleri alıp Demir ve kız arkadaşını maça yollamış olman beni ziyadesiyle şaşırttı.

Tesekkurler davetın ıcın renktaş ama özel davetiye yaptırım yollasan belkı gelırdım

EHthvtXX0AACD8T.jpg

saat: 23:00 loca dertlesme saati

tamam birer bardak çay içelim karşılıklı cin başlığına gitmeden önce direncimiz artsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt