Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Sezon sonuna kadar da olsa en az bir kere beklerim üstat baş tacıBurada olsam katılabilirim. Ama bana çok uzak bir mesafe maalesef aranızda olamayacağım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezon sonuna kadar da olsa en az bir kere beklerim üstat baş tacıBurada olsam katılabilirim. Ama bana çok uzak bir mesafe maalesef aranızda olamayacağım.
1 - Artık İstanbul'da değilim.Üstat saçma sapan tshirtler alıp duruyoruz zaten yav o konuda dertliyim koca kulüp adam akıllı tshirt tasarımı yapamıyor, forma satışında büyük pay nike'ye gidiyor dediler bizde tshirt'e ve hediyelik eşyalara abanıyoruz ama yok tırt yani beş para etmez. Hürmetler üstat fikir güzel yolun açık olsun. Erman Türker isimli üyeye yap bir kıyak herif istanbulda ama daha arenayı görmedi garip guraba bir kardeşimiz.
Ne zaman kafa açtığımı gördün allasen?Beyefendiler locamıza davet edelim ağabey, sen,ben,Keramettin falan içkilerimizi yudumlarken kafa açar o da @Erman Türker
Ebenizi andığımı belirtmem gerekiyor Mehmet bey.Kadro şampiyonlar ligi gibi o adını verdiğin şahsa kadronun hatrına katlanırız problem değil![]()
Benle mac izlediginizi düşünsenizeBu locada terimci tudorcu çekişmesi yaşanabilir.İdeolojik bir ayrışma gsc'yi bölecektir.Sizin amacınız ne sayın enver ?
Niye foruma girmiyorsun yeteri kadar ?1 - Artık İstanbul'da değilim.
2 - Arena'yı da gördüm merak etmeyesin.
Ne zaman kafa açtığımı gördün allasen?
Ebenizi andığımı belirtmem gerekiyor Mehmet bey.
Sen uzman çavuş muydun Can ?Benle mac izlediginizi düşünsenize
Olsun sen gel aslan1 - Artık İstanbul'da değilim.
2 - Arena'yı da gördüm merak etmeyesin.
Ne zaman kafa açtığımı gördün allasen?
Ebenizi andığımı belirtmem gerekiyor Mehmet bey.
Sana ılk vuracak uyeyı etıketleBenle mac izlediginizi düşünsenize
Maç izlerken kendi kendine Belhanda övüyorsan sana kafa atabilirdim peş peşe pas hatası yaptığında Belhanda..Benle mac izlediginizi düşünsenize
@Keramettin TANRIVERDİ kafayaSana ılk vuracak uyeyı etıketle
Evde izlerken hata falan yapinca gülüyorum ama beraber izlerken siz hep söversiniz sinirlenirimMaç izlerken kendi kendine Belhanda övüyorsan sana kafa atabilirdim peş peşe pas hatası yaptığında Belhanda..
Takım şevk falan bırakmadı galiba ondandır kardeşimNiye foruma girmiyorsun yeteri kadar ?
locanin ilk hafta terimcilere tahsis edilmesine ne dersin?Guzel fikir lakin zamanlama talihsiz. Takımımızın oynadığı futbolu izlemek icin 10 tl bile verilmez.
Baskete yoğunlaştık bu senelikGuzel fikir lakin zamanlama talihsiz. Takımımızın oynadığı futbolu izlemek icin 10 tl bile verilmez.
Ok derim. Terimci kardeslerimiz futbola doysunlar.locanin ilk hafta terimcilere tahsis edilmesine ne dersin?