Mesut Aytan
Parçalı Üye
- 18 Haziran 2011
- 3.350
- 319
- 1.343
güzel fikir. goygoylardan gecilmiyor ama fikir olarak kalır büyümez anlaşılan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnsiyatif alacağım detayları yazarım az biraz desteklenirse olur bu iş en kötü amatör şubelerde yaparız hem daha uygun olur hem de galatasarayın amatörlerde daha çok ihtiyacı var maddi-manevi desteğe. Erkek Basket yahut kadın ve erkek voleybol birlikte olacak inşallah.güzel fikir. goygoylardan gecilmiyor ama fikir olarak kalır büyümez anlaşılan
Belki basketbol locası olacak dönüş bekliyorumalındı mı bu loca
onu napalım aga ya gelmem ben sağolun yine deBelki basketbol locası olacak dönüş bekliyorum
Locaya sadece GSCliler girebilir.bu loca alınsın ben bayan gs'de getiririm ki tek derdimiz bu olsun
enver paşa agzının tadını bilir iyi içerdi hakikaten@İsmail Enver @Hayri Cund ve @Mahir Koç gscimbomu temsilen, locaları incelemeye gitti.
Ekli dosyayı görüntüle 62895
birazcik netlik getirirmisin ustad kim bu sahislar. dikkat edelim bizde amanErkek üreme organını çekici bulanlar ile aynı ortamda bulunmaktan hoşlanmam.
Benden pas.
Bu neErkek üreme organını çekici bulanlar ile aynı ortamda bulunmaktan hoşlanmam.
Benden pas.
birazcik netlik getirirmisin ustad kim bu sahislar. dikkat edelim bizde aman
üye yaparım girerlerLocaya sadece GSCliler girebilir.
geçen gün twitterda sana geçiriyorlardıbu loca alınsın ben bayan gs'de getiririm ki tek derdimiz bu olsun
Ok hanfendiler girebilir seni almazlar.üye yaparım girerler
kimgeçen gün twitterda sana geçiriyorlardı
Yoga/meditasyon kurslarında enerji vericem ayağına geçirenlere mi benzetiyorsun mevzuyuBilmem kaç tane erkeği bir loca da toplayıp maç bahanesi ile bir takım gizli emellere alet etmesi muhtemellere soralım o halde.
Bu ne?