GSC Locası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi bak görevini hatırlatmışım ilişkilerine göre görevini yapıyormuşsun demek ki....

umarım herkese adil davranırsın kendin de dahil hadi daha fazla konudan alakasız yazma...
evet görevimi hatırlattın sen olmasan ne yapardım
ilişkilerine göre görevini yapıyormuşsun demek ki diyerek bana iftira atıyorsunuz şuan i.enver bey bu ceza puanı gerektiriyor maalesef
bir de benli emir kipli konuşma

evet görevimi hatırlattın sen olmasan ne yapardım
ilişkilerine göre görevini yapıyormuşsun demek ki diyerek bana iftira atıyorsunuz şuan i.enver bey bu ceza puanı gerektiriyor maalesef
bir de benli emir kipli konuşma
siz de konuşmayın ve hakaret etmeyin üyelere i. filan diyerek hangi hakla ediyorsunuz? Farkında mısınız hala konuyla alakasız beni alıntılıyorsunuz

Mütemadiyen ve ilk alıntılayan siz olup sual ve ithamlarda bulunduğunuzdan olabilir mi acaba sayın mod?
ben sizi alıntılamadım a.asma isimli kişiye sapyo bilmem ne adlı kelimenin anlamını sordum sonra siz beni buluşmaya davet ettiniz hangi amaçla beni davet ettiğiniz yani tehdit amaçlı olduğu belli

ben sizi alıntılamadım a.asma isimli kişiye sapyo bilmem ne adlı kelimenin anlamını sordum sonra siz beni buluşmaya davet ettiniz hangi amaçla beni davet ettiğiniz yani tehdit amaçlı olduğu belli
Son kez yazıyorum yeter artık ben başlığın kapanmasını istemiyorum; tehdit etmedim bana aklınca hakaret etmeye çalıştın buluşmaya neden çağırıyorsunuz alpayı i. bilmem ne diye ima ederk :) ben de buyur gel dedim... Tehdit etmedim kısaca artık içine etmeyelim başlığın daha fazla iyi günler

Son kez yazıyorum yeter artık ben başlığın kapanmasını istemiyorum; tehdit etmedim bana aklınca hakaret etmeye çalıştın buluşmaya neden çağırıyorsunuz alpayı i. bilmem ne diye ima ederk :) ben de buyur gel dedim... Tehdit etmedim kısaca artık içine etmeyelim başlığın daha fazla iyi günler
ben hala olayı anlamadım

i. olan sen misin?

i. 'ler havada uçuşuyor.

Vuran vurana. Ya da vurduran vurdurana desek daha makul olabilir.

sent via GSC

Gsc locasinda skandal görüntüler

baya tehdit ediyorsunuz, bunu tekrarlamanız durumunda ceza i işlemlere başvurmak zorunda kalabiliriz sn ismail bence de daha fazla uzatmama yolunu deneyiniz iyi fikir hürmetler

Bu başlığın ömrü max 2 saat böyle giderse tabi

Ney ney ney

#GscGENELaf#freeSinanBilgin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt