Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.709
- 21.731
- 3.553
buna alınman şaşırttısensin tayyipçi daha fazla uzatma konuyla alakası ne bu saçmaladıklarının 1 saattir
dediğin gibi konuyla alakasız konuşmayı bırakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buna alınman şaşırttısensin tayyipçi daha fazla uzatma konuyla alakası ne bu saçmaladıklarının 1 saattir
evet görevimi hatırlattın sen olmasan ne yapardımİyi bak görevini hatırlatmışım ilişkilerine göre görevini yapıyormuşsun demek ki....
umarım herkese adil davranırsın kendin de dahil hadi daha fazla konudan alakasız yazma...
siz de konuşmayın ve hakaret etmeyin üyelere i. filan diyerek hangi hakla ediyorsunuz? Farkında mısınız hala konuyla alakasız beni alıntılıyorsunuzevet görevimi hatırlattın sen olmasan ne yapardım
ilişkilerine göre görevini yapıyormuşsun demek ki diyerek bana iftira atıyorsunuz şuan i.enver bey bu ceza puanı gerektiriyor maalesef
bir de benli emir kipli konuşma
biri size i. mi dedi?siz de konuşmayın ve hakaret etmeyin üyelere i. filan diyerek hangi hakla ediyorsunuz? Farkında mısınız hala konuyla alakasız beni alıntılıyorsunuz
hakaret etmiyorumsiz de konuşmayın ve hakaret etmeyin üyelere i. filan diyerek hangi hakla ediyorsunuz? Farkında mısınız hala konuyla alakasız beni alıntılıyorsunuz
Mütemadiyen ve ilk alıntılayan siz olup sual ve ithamlarda bulunduğunuzdan olabilir mi acaba sayın mod?hakaret etmiyorum
siz beni alıntılayarak ne yapıyorsunuz peki sn. enver konuyu niye kirletiyorsunuz
Ulan TahirRica ederim hakarete varan boyutta mesajlar atınız. Pazartesi sendromu bırakmadınız adamda!
ben sizi alıntılamadım a.asma isimli kişiye sapyo bilmem ne adlı kelimenin anlamını sordum sonra siz beni buluşmaya davet ettiniz hangi amaçla beni davet ettiğiniz yani tehdit amaçlı olduğu belliMütemadiyen ve ilk alıntılayan siz olup sual ve ithamlarda bulunduğunuzdan olabilir mi acaba sayın mod?
Son kez yazıyorum yeter artık ben başlığın kapanmasını istemiyorum; tehdit etmedim bana aklınca hakaret etmeye çalıştın buluşmaya neden çağırıyorsunuz alpayı i. bilmem ne diye ima ederkben sizi alıntılamadım a.asma isimli kişiye sapyo bilmem ne adlı kelimenin anlamını sordum sonra siz beni buluşmaya davet ettiniz hangi amaçla beni davet ettiğiniz yani tehdit amaçlı olduğu belli
ben hala olayı anlamadımSon kez yazıyorum yeter artık ben başlığın kapanmasını istemiyorum; tehdit etmedim bana aklınca hakaret etmeye çalıştın buluşmaya neden çağırıyorsunuz alpayı i. bilmem ne diye ima ederkben de buyur gel dedim... Tehdit etmedim kısaca artık içine etmeyelim başlığın daha fazla iyi günler
Olayı başlatan sensin neyi anlamadın. i. lafzını da sana iade edeyimben hala olayı anlamadım
i. olan sen misin?
baya tehdit ediyorsunuz, bunu tekrarlamanız durumunda ceza i işlemlere başvurmak zorunda kalabiliriz sn ismail bence de daha fazla uzatmama yolunu deneyiniz iyi fikir hürmetlerSon kez yazıyorum yeter artık ben başlığın kapanmasını istemiyorum; tehdit etmedim bana aklınca hakaret etmeye çalıştın buluşmaya neden çağırıyorsunuz alpayı i. bilmem ne diye ima ederkben de buyur gel dedim... Tehdit etmedim kısaca artık içine etmeyelim başlığın daha fazla iyi günler
..Olayı başlatan sensin neyi anlamadın. i. lafzını da sana iade edeyim