Oğuzhan Yıldırım
Kırmızı Üye
- 15 Ağustos 2013
- 1.434
- 582
- 1.103
Ovv alpay manyah giriş yaptı acil admin tayf
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alpay ban yemesse bende küfür edicem arab dedim diye 1 ay ban yedim
Halk uyandıiiiggg
Sakin olalım.Benim 80 yaşındaki babama yine burada ağır küfür edildi postlara tek tek bakılsın geldi kendi kendine bulaştı ben cevap vermesini bilirim acaba bu kişi bana karşı karşıyayken bırak böyle bir küfürü gözümün içine bakabilir mi. Bu iki oldu daha önce basit bir sinkaftı bu inanılmaz ağır oldu kimsenin böyle bir hakkı yok. Mod olacak arkadaş da müdahele edeceğine gaz verdi ona da o kadar dedim başlıkla alakasız yazıyorsun nasıl modsun diye gaz verdi verdi gitti. Şimdi amaç ne benim de gün ışığı görmemiş bir küfür edip uçurulmam mı? Ben yine de şuursuz bu adamın babasına hadsizlik yapmam.
bak hala bana laf atıyorsunBenim 80 yaşındaki babama yine burada ağır küfür edildi postlara tek tek bakılsın geldi kendi kendine bulaştı ben cevap vermesini bilirim acaba bu kişi bana karşı karşıyayken bırak böyle bir küfürü gözümün içine bakabilir mi. Bu iki oldu daha önce basit bir sinkaftı bu inanılmaz ağır oldu kimsenin böyle bir hakkı yok. Mod olacak arkadaş da müdahele edeceğine gaz verdi ona da o kadar dedim başlıkla alakasız yazıyorsun nasıl modsun diye gaz verdi verdi gitti. Şimdi amaç ne benim de gün ışığı görmemiş bir küfür edip uçurulmam mı? Ben yine de şuursuz bu adamın babasına hadsizlik yapmam.
Rica ederim hakarete varan boyutta mesajlar atınız. Pazartesi sendromu bırakmadınız adamda!
3 gün dinlendirelim provakasyondan derimHem Mahir yüzünden, ortamı küfre hakarete teşvik etti.
Kulağa mantıklı geliyor.3 gün dinlendirelim provakasyondan derim
Sen ettiği küfür gördün mü? O dediğini bana bulaştıktan sonra yazdım allah için bak postlara ben değil o gelip musallat oldu.bak hala bana laf atıyorsun
herife benimle niye buluşmuyorsun dayak yemekten korkuyorsun derken iyi ama