GSC Locası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu zaten kaybetti alpayın yanına koyacaktım dursun ağabeye götürecektim gerçi adana diyor ama... Alpaya söylemedin değil mi? O akşam tehdit içerikli mesajımı almış mı korkmuş mu pomak :)
Ne mesajı attınki söylemedi hiç

Caps atsana özelden kimbilir Alpay diye kime yazdın

Alpay kesin altina sicmistir

#GscGENELaf
#freeEmreSaykal
#freeSinanBilgin
#freeAhmedArifKesen
#freeModelciCemal
#free :red:
#free27EkimGazileri

#GscGENELaf
#freeEmreSaykal
#freeSinanBilgin
#freeAhmedArifKesen
#freeModelciCemal
#free27EkimGazileri
En son İsmaili buna gay iması yaptı diye polise şikayet edicem diyordu ağabey. Bu ikilinin arasını düzeltirsen sen düzeltirsin.

#GscGENELaf
#freeEmreSaykal
#freeSinanBilgin
#freeAhmedArifKesen
#freeModelciCemal
#free27EkimGazileri
Bilmiyorum gitti mi izah ettiler zaten kapattım hesabı ama yazdım rumeli kampüsünde olmadığını biliyorum muştaları geçirip geleceği telefondan arayacağım kapattıktan sonra yardım çağır dedim meğerse foruma giremiyormuşum :(

En son İsmaili buna gay iması yaptı diye polise şikayet edicem diyordu ağabey. Bu ikilinin arasını düzeltirsen sen düzeltirsin.
Ben de hasekiden rapor almasını isterim alpayın öyle şikayetle olmaz o işler... Ama uğur ağabey istesin barışırız... Uğur ağabeye para, namus, can da dahil olmak üzere her şey emanet edilir... Kendisine çok güveniyorum...

Cozelim rtas ismalilin gay imalari bir tarafta diğer tarafta baska temenniler geldi keske olmasaydin fln gibi
tabiki uzucuydu

#GscGENELaf
#freeEmreSaykal
#freeSinanBilgin
#freeAhmedArifKesen
#freeModelciCemal
#free27EkimGazileri

Ben de hasekiden rapor almasını isterim alpayın öyle şikayetle olmaz o işler... Ama uğur ağabey istesin barışırız... Uğur ağabeye para, namus, can da dahil olmak üzere her şey emanet edilir... Kendisine çok güveniyorum...
Uğur Ağabey dediğin adam Demir vitamin bile değilken Neuchâtel maçında takımı statta destekliyordu.

Şu iş mevzusunu da Alpaya ayarlayalım unutmadan, beleşe çalışır belki kısmeti açılır.

Uğur Ağabey dediğin adam Demir vitamin bile değilken Neuchâtel maçında takımı statta destekliyordu.

Şu iş mevzusunu da Alpaya ayarlayalım unutmadan, beleşe çalışır belki kısmeti açılır.
Katılıyorum zaten hürmetimi dile getirmiştim üstat... Olur ama sen söyleme ıkınsın azıcık zaten beleşe çalışacak antifriz büyük yetenek mi misakoryim onun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt