- 10 Nisan 2013
- 53.451
- 33.331
- 2.993
Baskan öyle seylerde takılmam ben muhafazakar bı yasam stilim var. internetı sadece gscimboma gırmek ıcın kullanıyorum
S.lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baskan öyle seylerde takılmam ben muhafazakar bı yasam stilim var. internetı sadece gscimboma gırmek ıcın kullanıyorum
En azından duyuru günleri salsın ya oturana kadar misal yarın musallat olmasın kulağını çek sana zahmet...@İsmail Enver adamın kötü niyeti yokmuş???
Turancıdaş tarafından ispiyonlanmak hos olmadı. mekan ucmağda ayrı koselerde duralım o vakitEn azından duyuru günleri salsın ya oturana kadar misal yarın musallat olmasın kulağını çek sana zahmet...
ittihatçı jurnallemez geri basss önünde konuşuyoruzTurancıdaş tarafından ispiyonlanmak hos olmadı. mekan ucmağda ayrı koselerde duralım o vakit
@Recep YıldırımEn azından duyuru günleri salsın ya oturana kadar misal yarın musallat olmasın kulağını çek sana zahmet...
Bu zaten kaybetti alpayın yanına koyacaktım dursun ağabeye götürecektim gerçi adana diyor ama... Alpaya söylemedin değil mi? O akşam tehdit içerikli mesajımı almış mı korkmuş mu pomak
Yarın ısım var foruma biraz ugramazsam bısey kaybetmem admırım
Kolay gelsin abi cemal banlanmasaydı yarcımcı olurduOfff hiç tadım yok yav dün camış gibi içtik akşam 5'e kadar ayılamadım dolayısıyla o yol kapalı, tek yol 31 çekmek gibi gözüküyor. stresi atmam lazım.
Ne mesajı attınki söylemedi hiçBu zaten kaybetti alpayın yanına koyacaktım dursun ağabeye götürecektim gerçi adana diyor ama... Alpaya söylemedin değil mi? O akşam tehdit içerikli mesajımı almış mı korkmuş mu pomak![]()
Almadım ki zaten sen olmasan ben kapatamazdım sen yetişmesen komple uçuruldum sanıyordum o arada müsebbibi olarak alpayı gördüm telefonuna filan ulaştım arayacaktım gerek kalmadıNe mesajı attınki söylemedi hiç
Caps atsana özelden kimbilir Alpay diye kime yazdın
En son İsmaili buna gay iması yaptı diye polise şikayet edicem diyordu ağabey. Bu ikilinin arasını düzeltirsen sen düzeltirsin.Alpay kesin altina sicmistir
#GscGENELaf
#freeEmreSaykal
#freeSinanBilgin
#freeAhmedArifKesen
#freeModelciCemal
#free
#free27EkimGazileri
Bilmiyorum gitti mi izah ettiler zaten kapattım hesabı ama yazdım rumeli kampüsünde olmadığını biliyorum muştaları geçirip geleceği telefondan arayacağım kapattıktan sonra yardım çağır dedim meğerse foruma giremiyormuşumAlpay kesin altina sicmistir
#GscGENELaf
#freeEmreSaykal
#freeSinanBilgin
#freeAhmedArifKesen
#freeModelciCemal
#free
#free27EkimGazileri
31 candirOfff hiç tadım yok yav dün camış gibi içtik akşam 5'e kadar ayılamadım dolayısıyla o yol kapalı, tek yol 31 çekmek gibi gözüküyor. stresi atmam lazım.
Ben de hasekiden rapor almasını isterim alpayın öyle şikayetle olmaz o işler... Ama uğur ağabey istesin barışırız... Uğur ağabeye para, namus, can da dahil olmak üzere her şey emanet edilir... Kendisine çok güveniyorum...En son İsmaili buna gay iması yaptı diye polise şikayet edicem diyordu ağabey. Bu ikilinin arasını düzeltirsen sen düzeltirsin.
Cozelim rtas ismalilin gay imalari bir tarafta diğer tarafta baska temenniler geldi keske olmasaydin fln gibiEn son İsmaili buna gay iması yaptı diye polise şikayet edicem diyordu ağabey. Bu ikilinin arasını düzeltirsen sen düzeltirsin.
Uğur Ağabey dediğin adam Demir vitamin bile değilken Neuchâtel maçında takımı statta destekliyordu.Ben de hasekiden rapor almasını isterim alpayın öyle şikayetle olmaz o işler... Ama uğur ağabey istesin barışırız... Uğur ağabeye para, namus, can da dahil olmak üzere her şey emanet edilir... Kendisine çok güveniyorum...
Katılıyorum zaten hürmetimi dile getirmiştim üstat... Olur ama sen söyleme ıkınsın azıcık zaten beleşe çalışacak antifriz büyük yetenek mi misakoryim onun...Uğur Ağabey dediğin adam Demir vitamin bile değilken Neuchâtel maçında takımı statta destekliyordu.
Şu iş mevzusunu da Alpaya ayarlayalım unutmadan, beleşe çalışır belki kısmeti açılır.