- 3 Temmuz 2012
- 133.860
- 80.743
- 5.198
kendımı konudan attım ama atılmadı yonetıcıler konudan atılamazmış
en azından denedim
en azından denedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9 muBen de ek yapayım Aslantepede bilet ofisinde loca satışlarının durduğunu sadece 217 ve 230 nolu locaların münferit olarak bırakıldığı söylendi. Demir'in dediği gibi 12 kişilik değil 9 kişilik yani maksimum 9 kişi gidebiliyor. Lakin daha büyük localar var seneye aldığımızda hem daha uygun olur hem daha kalabalık oluruz...
Voleybol dediğim gibi Taçsporda değil Burhan Felekte oluyor... Futbolda da 16 kişilik localar hala boş ama tek başıma gücüm yetmiyor hiç destek de alamadık. Kadın basket ise Ahmet Cömertte bilmeyenler için Sinan Erdem'in hemen yanı ve loca filan yok orada. O yüzden en azından 2019-2020 ve 2020-2021 için GSC Locası Sinan Erdem'de olacak gibi...
2 Hafta sonra 9 kişiye çıkmayı planlıyorum önceden yazarsanız daha iyi olur benim için... Hürmetler...
Evet öyle dediler hatta şu numaradan da teyit etmiştim 0 212 305 19 36 idi yanlış tarihe bakmadıysam
gorsellere adam yazınca bu cıkıyorAğlamıyorum gözüme ismail enver kaçtı, tebrikler üstat konu hakkındaki görüşlerimi daha önce belirtmiştim ''google'a adam yazdım ismail enver mi demek istiyorsunuz'' .
Ekseriyetle öğrenci ve maddi durumu olmayan arkadaşların icabet etmesini diler, başarılarının devamını dilerim. Demir ve kız arkadaşının fb'yi tarumar ettiğimiz bir maçı izlemiş olması ekstradan sevindirici.
Kimse gelmedi ki tercih edelimAğlamıyorum gözüme ismail enver kaçtı, tebrikler üstat konu hakkındaki görüşlerimi daha önce belirtmiştim ''google'a adam yazdım ismail enver mi demek istiyorsunuz'' .
Ekseriyetle öğrenci ve maddi durumu olmayan arkadaşların icabet etmesini diler, başarılarının devamını dilerim. Demir ve kız arkadaşının fb'yi tarumar ettiğimiz bir maçı izlemiş olması ekstradan sevindirici.
Ne iğrenç bir görsel bu bak bu da dövmeli arkada da bir zenci vargorsellere adam yazınca bu cıkıyor
![]()
Üstat senden çekinmiş olabilirler, seni tanımadan sadece mevcut ve önceki yazılanlar üzerinden tanıyanlar için normal kabul edilebilir bir durum, pek stabil biri gibi durmuyorsun uzaktan. Önyargılı davranmış olabilirler yani.Kimse gelmedi ki tercih edelimMecbur teklif ettim baba düşmanı demire kız arkadaşını getir diye
![]()
Ne demek ıstıyorsunuz ısmaıl bey dovmelı ınsanlaraNe iğrenç bir görsel bu bak bu da dövmeli arkada da bir zenci var
Yok ya ben yokum merak etmeyin dedimÜstat senden çekinmiş olabilirler, seni tanımadan sadece mevcut ve önceki yazılanlar üzerinden tanıyanlar için normal kabul edilebilir bir durum, pek stabil biri gibi durmuyorsun uzaktan.
Yok o değil diğer başlıkta beni tehdit etti görselde de zenci var hakkaten öyle...Üstat hakikaten dövmeli insanlara yaftalar yapıştırmazsan sevinirim, tam üçgen ve genç kızları çıldırtabilme potansiyeli olan kaslı vücudumun önemli bir kısmı dövmeli, mesela sırtım komple boydan boya kurt dövmesi.
Ciddi mi üstat tamam o zaman bozkurtsaÜstat hakikaten dövmeli insanlara yaftalar yapıştırmazsan sevinirim, tam üçgen ve genç kızları çıldırtabilme potansiyeli olan kaslı vücudumun önemli bir kısmı dövmeli, mesela sırtım komple boydan boya kurt dövmesi.
Up arkadaşlarMuhabbeti bölüyorum kusura bakmayin ama elinde Memduh Şevket Stendhal'in Otlakçı kitabinin pdf hali olan var mi? Edebiyat yaparken iyi, icraate dökün bu pdfye ihtiyacım var iyi geceler♥![]()
kardesım burası loca konusu baska seyler sormayalımUp arkadaşlar
Diger yerler aktif değil bunun pdfsini bana biri atsin Memduh Şevket esendal-otlakcikardesım burası loca konusu baska seyler sormayalım