GSC Locası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet değerli forum ahalisi;

kısa süre önce bu başlık altında çokça dile getirilen forum olarak loca sahibi olma hususunda ilk adımı @İsmail Enverrenktaşımızın biletix üzerinden bana ve kız arkadaşıma aldığı biletler ile keşfe gitmem suretiyle başlatmış bulunmaktayız. Bu fikri ortaya atan ve bununla yetinmeyip sponsor olan ve bunu kız arkadaşımın doğum günü haftasına denk getirerek beni bir yükten kurtaran değerli renktaşımız @İsmail Enver'e hepinizin huzurunda teşekkür ederim.

gittiğim loca ultraslanın konuşlandığı tribünün karşısında bulunan pota arkasında 217 numaralı loca idi. özel bir girişten geçerek hiç zahmet etmeden kolayca loca'ya ulaşım sağladım ve maç öncesi/esnası/sonrası tamamen konfora dayalıydı. Bu keşifte kazandığımız fenerbahçe derbisi ise mükemmel idi.

ücretsiz içecekler (alırsak biz koyacağız tabi ki :) ), tv, kendisine ait tuvalet, büyük bir dolap ve rahat bir oturma alanına sahip locanın maç izlerken kullanılan koltukları da popomu oldukça kavradı.

burada bahsetmek istediğim şey bir yandan maç izlerken bir yandan da yapacağınız işi gibeyim diyerek gidip koltukta uzanmanın verdiği rahatlığın deneyimlemeye değer olduğudur.

saymadım ama tahminen 12 kişiyi ağırlayabilen bu locada maça erkence gidip geç çıktığımız ve gerek sohbetlerimizle gerek tribünümüzle keyifli anlar yaşadığımız ve galatasaraylı bağlarımızı forumdaşlarımızla geliştirdiğimiz bir ortama sahip olmamız hepimiz adına bir kazanç olacaktır.

ilk seferde beni kız arkadaşımla yolladığınız için teşekkür etmekle beraber bir dahaki gidişlerimin siz değerli gscimbomlularla olmasını arzularım.

locadan fotoğraflar (daha fazlası ve grupça fotolar için görüşmek üzere):

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2019-10-27 at 14.54.10 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2019-10-27 at 14.54.10 (1).jpeg
    76,8 KB · Görüntüleme: 15
  • WhatsApp Image 2019-10-27 at 14.54.10.jpeg
    WhatsApp Image 2019-10-27 at 14.54.10.jpeg
    120,8 KB · Görüntüleme: 15
  • WhatsApp Image 2019-10-27 at 14.54.11.jpeg
    WhatsApp Image 2019-10-27 at 14.54.11.jpeg
    121,3 KB · Görüntüleme: 15
  • WhatsApp Image 2019-10-27 at 14.54.12.jpeg
    WhatsApp Image 2019-10-27 at 14.54.12.jpeg
    123,3 KB · Görüntüleme: 15
  • WhatsApp Image 2019-10-27 at 14.59.18.jpeg
    WhatsApp Image 2019-10-27 at 14.59.18.jpeg
    399,4 KB · Görüntüleme: 15
Ben de ek yapayım Aslantepede bilet ofisinde loca satışlarının durduğunu sadece 217 ve 230 nolu locaların münferit olarak bırakıldığı söylendi. Demir'in dediği gibi 12 kişilik değil 9 kişilik yani maksimum 9 kişi gidebiliyor. Lakin daha büyük localar var seneye aldığımızda hem daha uygun olur hem daha kalabalık oluruz...

Voleybol dediğim gibi Taçsporda değil Burhan Felekte oluyor... Futbolda da 16 kişilik localar hala boş ama tek başıma gücüm yetmiyor hiç destek de alamadık. Kadın basket ise Ahmet Cömertte bilmeyenler için Sinan Erdem'in hemen yanı ve loca filan yok orada. O yüzden en azından 2019-2020 ve 2020-2021 için GSC Locası Sinan Erdem'de olacak gibi...

2 Hafta sonra 9 kişiye çıkmayı planlıyorum önceden yazarsanız daha iyi olur benim için... Hürmetler...

Ben de ek yapayım Aslantepede bilet ofisinde loca satışlarının durduğunu sadece 217 ve 230 nolu locaların münferit olarak bırakıldığı söylendi. Demir'in dediği gibi 12 kişilik değil 9 kişilik yani maksimum 9 kişi gidebiliyor. Lakin daha büyük localar var seneye aldığımızda hem daha uygun olur hem daha kalabalık oluruz...

Voleybol dediğim gibi Taçsporda değil Burhan Felekte oluyor... Futbolda da 16 kişilik localar hala boş ama tek başıma gücüm yetmiyor hiç destek de alamadık. Kadın basket ise Ahmet Cömertte bilmeyenler için Sinan Erdem'in hemen yanı ve loca filan yok orada. O yüzden en azından 2019-2020 ve 2020-2021 için GSC Locası Sinan Erdem'de olacak gibi...

2 Hafta sonra 9 kişiye çıkmayı planlıyorum önceden yazarsanız daha iyi olur benim için... Hürmetler...
9 mu

Ağlamıyorum gözüme ismail enver kaçtı, tebrikler üstat konu hakkındaki görüşlerimi daha önce belirtmiştim ''google'a adam yazdım ismail enver mi demek istiyorsunuz'' .

Ekseriyetle öğrenci ve maddi durumu olmayan arkadaşların icabet etmesini diler, başarılarının devamını dilerim. Demir ve kız arkadaşının fb'yi tarumar ettiğimiz bir maçı izlemiş olması ekstradan sevindirici.

Ağlamıyorum gözüme ismail enver kaçtı, tebrikler üstat konu hakkındaki görüşlerimi daha önce belirtmiştim ''google'a adam yazdım ismail enver mi demek istiyorsunuz'' .

Ekseriyetle öğrenci ve maddi durumu olmayan arkadaşların icabet etmesini diler, başarılarının devamını dilerim. Demir ve kız arkadaşının fb'yi tarumar ettiğimiz bir maçı izlemiş olması ekstradan sevindirici.
gorsellere adam yazınca bu cıkıyor

İlgili resim

Kimse gelmedi ki tercih edelim :( Mecbur teklif ettim baba düşmanı demire kız arkadaşını getir diye :)

Kimse gelmedi ki tercih edelim :( Mecbur teklif ettim baba düşmanı demire kız arkadaşını getir diye :)
Üstat senden çekinmiş olabilirler, seni tanımadan sadece mevcut ve önceki yazılanlar üzerinden tanıyanlar için normal kabul edilebilir bir durum, pek stabil biri gibi durmuyorsun uzaktan. Önyargılı davranmış olabilirler yani.

Üstat senden çekinmiş olabilirler, seni tanımadan sadece mevcut ve önceki yazılanlar üzerinden tanıyanlar için normal kabul edilebilir bir durum, pek stabil biri gibi durmuyorsun uzaktan.
Yok ya ben yokum merak etmeyin dedim ;) Ha bu arada vesile olsun; GSC Ahalisi ben gelmeyeceğim maçlara zaten maksat forum olarak kollektif bir şeyler yapmak... Başınıza bir şey gelmez yani :)

Üstat hakikaten dövmeli insanlara yaftalar yapıştırmazsan sevinirim, tam üçgen ve genç kızları çıldırtabilme potansiyeli olan kaslı vücudumun önemli bir kısmı dövmeli, mesela sırtım komple boydan boya kurt dövmesi.
Yok o değil diğer başlıkta beni tehdit etti görselde de zenci var hakkaten öyle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt