- 1 Şubat 2009
- 24.923
- 25.107
- 3.298
Önce Joe Cole ile katılayım dedim bilahare Maxi'yi daha güzel buldum. Zira gelişine kontrol daha klastı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Totem yapmıyorum ki en son eurovision'da 12 turda 0 çekmiştim neyseki Alpay Asma'nın yaptığı yarışmaydı skandal falan örtüldü üstüTotem yapma yaw sabahtan beri ters tepecek bak
joe cole a point vermeyip ahmed musaya 4 point veren şahsım hakkında ne düşünüyorsunuzJoe Cole ile Ahmed Musa'nin gollerini yer degistir Ahmed Musa gene kume duserdi. Isimlere oy verilmis.
Önce Joe Cole ile katılayım dedim bilahare Maxi'yi daha güzel buldum. Zira gelişine kontrol daha klastı.
Kafa golleri beni etkilemiyor pek admirim.Borgetti de son vuruş açısından çok iyi.
ayni sekilde fringse de vermiyorlar, almanlardan bile oy alamadik rezillik, 10 pts verdim saaArkadaşlar doğru söyleyin , Schweinsteiger yazamadığınız için mi oy vermekten imtina ettiniz ? Adam topu dışa doğru dürtüp , tertemiz kapatıp ters falso veriyor topa. Yazık oldu. Schweinsteiger muhipliğine 2008'den beri olduğu gibi devam edeceğiz.
joe coleun golünden daha iyiydi en azından yine de max 2 points verilirArkadaşlar doğru söyleyin , Schweinsteiger yazamadığınız için mi oy vermekten imtina ettiniz ? Adam topu dışa doğru dürtüp , tertemiz kapatıp ters falso veriyor topa. Yazık oldu. Schweinsteiger muhipliğine 2008'den beri olduğu gibi devam edeceğiz.
yalan yok sevmediğim icin vermedim ilk 3e
olay toptaydı yav dürtsen 3 defa falso alıyodu o turnuvadaki topArkadaşlar doğru söyleyin , Schweinsteiger yazamadığınız için mi oy vermekten imtina ettiniz ? Adam topu dışa doğru dürtüp , tertemiz kapatıp ters falso veriyor topa. Yazık oldu. Schweinsteiger muhipliğine 2008'den beri olduğu gibi devam edeceğiz.
kendisini tebrik edelim
olay toptaydı yav dürtsen 3 defa falso alıyodu o turnuvadaki top