GSC Metin Oktay Goalvision Yarışması #2 | Şampiyon Gürkan Karadeniz

Edmilson ile şu anda ilk 3’te olmalıydım.

Arkadaşlar doğru söyleyin , Schweinsteiger yazamadığınız için mi oy vermekten imtina ettiniz ? Adam topu dışa doğru dürtüp , tertemiz kapatıp ters falso veriyor topa. Yazık oldu. Schweinsteiger muhipliğine 2008'den beri olduğu gibi devam edeceğiz.

Arkadaşlar doğru söyleyin , Schweinsteiger yazamadığınız için mi oy vermekten imtina ettiniz ? Adam topu dışa doğru dürtüp , tertemiz kapatıp ters falso veriyor topa. Yazık oldu. Schweinsteiger muhipliğine 2008'den beri olduğu gibi devam edeceğiz.
ayni sekilde fringse de vermiyorlar, almanlardan bile oy alamadik rezillik, 10 pts verdim saa

joe coleun golünden daha iyiydi en azından yine de max 2 points verilir

Jared Borgetti ....

Hakan sükür ile büyümüs birisi olarak pek olaganüstü gelmedi acikcasi ama cok zor ve akil dolu bir vurus oldugunu kabul ediyorum tabiki.

olay toptaydı yav dürtsen 3 defa falso alıyodu o turnuvadaki top

Geri
Üst Alt