Gürbüz Kayalar
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 31.837
- 21.087
- 2.643
Sanırım şampiyon olamayacağım garantilendi
puan verenlere teşekkür ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
golünün sahibini puanlama esnasında birine ilettin mi?Arkadaşlar doğru söyleyin , Schweinsteiger yazamadığınız için mi oy vermekten imtina ettiniz ? Adam topu dışa doğru dürtüp , tertemiz kapatıp ters falso veriyor topa. Yazık oldu. Schweinsteiger muhipliğine 2008'den beri olduğu gibi devam edeceğiz.
Cole da iyi kapatmış o mesafeden. Topun direğe vurması da olumlu etki yarattı şahsımda. An absolute stunner.joe coleun golünden daha iyiydi en azından yine de max 2 points verilir
sana diğer yarışmada da o gol olduğu için point vermediğimi belirteyimSanırım şampiyon olamayacağım garantilendi
hangi yiğit delikanlık göndermiş onu karşıma çıksınsana diğer yarışmada da o gol olduğu için point vermediğimi belirteyimyoksa verirdim
görünüş olarak mükemmel gol zorluk olarak zor değilCole da iyi kapatmış o mesafeden. Topun direğe vurması da olumlu etki yarattı şahsımda. An absolute stunner.
tv programı olsa burada 30 dakika reklam atardı araya100 puan Cihan Ağzıkara
98 puan Berkay Saraçoğlu
97 puan Gürkan Karadeniz
96 puan Ahmet Özgün Güven
Son 1 puan gelecek.
Vereydin 12'yi abi@Cihan Ağzıkara İlk düşüncede katılmak istediğim Joe Cole'a niye 3 puan verdim hiç bilmiyorum![]()
Vereydin 12'yi abi![]()
yav ben italyanın aşırtma golünü yolluyodum kazanmak için jamesi yolladımO değil de James Rodriguez’in golünü Edmilson’dan önce yolladım ama benden önce davranmış Berkay. Kazanırsa üzülürüm.
Hee bana kalırsa Edmilson daha iyi ama bu yarışmada uzaktan gollerin iş yapacağını biliyordum.