GSC MissWorld Güzellik Yarışması 2 - ŞAMPİYON MELİH PEKER

Seçiminiz?

• Lydia Violet

• Anny

• Ecem Çalhan

• Anna Linnikova

• Esra Bilgiç

• Alicia Schmidt

• Katya Sitak

• Zeybik

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Alicia için bahane yok Lydia daha güzel olduğu için 10 alıcıaya 8 verdim zaten
Listenin en güzel 4 kızı sırasıyla , kendim seçtim diye demiyorum yani güzel güzeldir
Anna
Lydia
Alicia
Katya
Gerisini at çöpe güzel bile değiller
Lydia çok sevimli bir de diğerleri manken gibi daha güzeller var adaylarda ama bana soğuk geliyorlar

Lydia’ya çok baskı yapıldı only fans açsın falan diye ama tek bir leak’i bile yok olsa zaten anında takipçi sayısı düşer

Çizgisini bozmadı kız absürt stream content üretiyor işte güzelliği ve sevğmliliğiylr götürüyor

Ne zaman streamden düşer o zaman alternatif bir projeye geçer

Lydia çok sevimli bir de diğerleri manken gibi daha güzeller var adaylarda ama bana soğuk geliyorlar

Lydia’ya çok baskı yapıldı only fans açsın falan diye ama tek bir leak’i bile yok olsa zaten anında takipçi sayısı düşer

Çizgisini bozmadı kız absürt stream content üretiyor işte güzelliği ve sevğmliliğiylr götürüyor

Scream No GIF

Aslında daha yaratıcı paylaşımlar bekliyorum, klişe olmuş isimler tat vermiyor, yarışmayı kazanmak önemli değil, daha önce görmediğin birine vay be güzel kızmış demek daha renkli yapıyor yarışmayı, bence önemli olanda bu , Lydia onlardan biri oldu benim için ,
o yüzden sonuçlar açıklanmadan öncede sana demiştim hocam iki kız diğerlerinden ayrılıyor diye

Aslında daha yaratıcı paylaşımlar bekliyorum, klişe olmuş isimler tat vermiyor, yarışmayı kazanmak önemli değil, daha önce görmediğin birine vay be güzel kızmış demek daha renkli yapıyor yarışmayı, bence önemli olanda bu , Lydia onlardan biri oldu benim için ,
o yüzden sonuçlar açıklanmadan öncede sana demiştim hocam iki kız diğerlerinden ayrılıyor diye
Öyle hatta ben önceki yarışmada Rus bir koz paylaştım no name ismi G ile başlayan
2000 mi ne takipçisi var

Bence yarışma konseptini bu şekilde yaparsak o zaman kimsenin bilmediği hatunlar yarışmış olur ve daha ilginç sonuçlar çıkar

Geri
Üst Alt