GSC MissWorld Güzellik Yarışması - Sonuçlar Açıklandı

Hangisi en güzel?

• Adriana Lima

Oy: 1 2,4%
  • Leyla Lydia Tuğutlu

Oy: 6 14,6%
  • Mia Monroe

• Sxxyeon

• Margot Elise Robbie

Oy: 13 31,7%
  • Heidi Romanova

Oy: 2 4,9%
  • Yasemin Kay Allen

• Cansu Tarım

• Sydney Sweeney

Oy: 3 7,3%
  • Glasha

Oy: 0 0,0%
  • Asta Young

• Sophia Diamond

• Lara Runarsson

• Jessica Clements

Oy: 4 9,8%
  • Selina Stere

• Kullanılan toplam oy
    41
Ne karılarmış be , ulaa bırakın hadi karılara bakmayı artık puan verin !

Oylamalari bugün tamamlayalım göndermeyen arkadaşlar 02.00 kadar göndersin. @Arda Kerim başlıga eklesene ahbert Bunu.

LISTE 8 Sayfada post olarak duruyor.
yarışmaya büyük bir görev bilinciyle ve sorumlulukla sahip çıkmam hakkında ne düşünüyorsun

yarışmaya büyük bir görev bilinciyle ve sorumlulukla sahip çıkmam hakkında ne düşünüyorsun
Üyeliklerinizi birlestirip tek hesap takilsaniz hayvani post ve begeni sayisi olur.

bu forumda ayiplaniyor ama hesap birlestirmeleri globalde cok meshurr. Ben sahsen hayri agabey ile hesap birlestirmek isterdim. Onunda isine gelirdi mesajda like falan hep birinci olurduk.

Gözükmeyen Ilk 2 ;
Listeyi tekrar son sayfaya taşıyalım. Mia monroe oylama dışındadır onun ve kendi gönderdiğiniz dışında 13 fotoğrafı 12-10-8-7-6-5-4-3-2-1 şeklinde oylayabilirsiniz 02.00 da Son !!
@Arda Kerim , @Murat Durmaz, @Arif Doğan Karakaya , @Sami Karakoç , @Cihan Ağzıkara

Listeyi tekrar son sayfaya taşıyalım. Mia monroe oylama dışındadır onun ve kendi gönderdiğiniz dışında 13 fotoğrafı 12-10-8-7-6-5-4-3-2-1 şeklinde oylayabilirsiniz 02.00 da Son !!
@Arda Kerim , @Murat Durmaz, @Arif Doğan Karakaya , @Sami Karakoç , @Cihan Ağzıkara
Ben bu sallama işini anlamıyorum ya. 2 gündür 1 oylama yapıp 10 puan göndermiyorsa insan girmesin yarışmaya bi zahmet. İşimiz goy goy muhabbet ama her defasında aynı şey

Geri
Üst Alt