Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.527
- 11.606
- 1.588
Kadin kiligina girip kendin ile fingirdesmen, kizlar ile fingirdesmen anlamina gelmez, kandirma Galatasaraylilari.Kızlarla fingirdesiyorm
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadin kiligina girip kendin ile fingirdesmen, kizlar ile fingirdesmen anlamina gelmez, kandirma Galatasaraylilari.Kızlarla fingirdesiyorm
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
HaydaaaaaaaaaArka odaya gelmeyin , misafirim var.
İndirdim GAY videosu çıktı.
Siyah ( Ale, Stout, Guinness) bira > normal biraPubg ci var mı
Siyah ( Ale, Stout, Guinness) bira > normal bira
Pub güzeldir, lakin fazla gidemiyorum.
Goooooollllllllİndirdim GAY videosu çıktı.
Bilgisayar Virüs yakaladı !!!!!!!
Raporlardım
Saygı gösteriyoruz tabi. Ama Virüs olayı beni asıl üzdü. @ŞeroArkadaşlar Gay olmak bir tercihdir , aramızda straight olmayan arkadaşlarımıza da saygı gösterelim lütfen.
Golü kıskandın anladımSaygı gösteriyoruz tabi. Ama Virüs olayı beni asıl üzdü. @Şero
Benim felsem ..herkese maximum freedom zaten. Kimse, kimseye karışmasın. #Liberal
Bazı kesimler bunu bir hastalık olarak görüyor...bu konuda doktor olarak ne söylemek istiyorsun? Evrimsel doğaya ya aykırı mı ?
Şerafettin KOÇ 'tan virüs mü kaptın?Saygı gösteriyoruz tabi. Ama Virüs olayı beni asıl üzdü. @Şero
Benim felsem ..herkese maximum freedom zaten. Kimse, kimseye karışmasın. #Liberal
Bazı kesimler bunu bir hastalık olarak görüyor...bu konuda doktor olarak ne söylemek istiyorsun? Evrimsel doğaya ya aykırı mı ?
Şerafettin KOÇ 'tan virüs mü kaptın?
Kendisine karantina protokolünü başlatılmasını öneriyorum.
Admirler göreve !
Ben göstermemArkadaşlar Gay olmak bir tercihdir , aramızda straight olmayan arkadaşlarımıza da saygı gösterelim lütfen.