GSC Önerileri / Nereye Tatile Gidilir...

Cevap: GSC Önerileri / Nereye Tatile Gidilir...

sakin istiyorsan antalya belek

club asteria sahane bir tatil köyü.

eger eglenmeyi gezmeyi cok seviyorsan antalya konyaaltindan 3 yldizli bir hotel girersin ondan sonra sabaha kadar gezersin

bu konuda bana güvenebilirsin kendim antalyaliyimdir

Saint Tropez veya Ibiza tabi genc isi :D

19-24 Haziran 2011 Kemer Tekirova Quenns Park Resort.

Deniz'i de kötü, kalitesi de kötü. Yani o hatta, Çeşme-Kuşadası-Bodrum-Marmaris-Datça sıralıdır hepsi yukarıdan aşağı, açık ara en kötüsü Didim'dir.

Olm dediğin yerler ile burası bir mi ? oralar çok lüks, tabi daha iyi olacak, ben daha ucuz yerleri söylüyorum.

Özellikle hafta sonu gidenler pansiyon bile bulamıyor, bulsan bile gençlere vermeyenler var !!! kaç kere arabada yattım, gerçi arabada yatmakta iyi oluyor, cepte para kalıyor

Çeşme.

Sahibinden.com adresinden, haftalık ya da aylık kalacak yer ayarlayabilirsiniz, çok uygun rakamlar mevcut.

Fethiye mi Ölüdeniz mi? Arada ciddi farklar var. Fethiye merkez, hiç güzel yer değildir. Oradan 22 km daha gidip Ölüdeniz'e giderseniz, çok daha keyifli tatil geçirirsiniz. Hisarönü'de orada olduğu için, eğlence bakımından ciddi önemi vardır.

Fethiye mi Ölüdeniz mi? Arada ciddi farklar var. Fethiye merkez, hiç güzel yer değildir. Oradan 22 km daha gidip Ölüdeniz'e giderseniz, çok daha keyifli tatil geçirirsiniz. Hisarönü'de orada olduğu için, eğlence bakımından ciddi önemi vardır.

Ölüdeniz tabiki. Hisaronu de disco lar cok guzel hepsi yan yana züper kop kop

Olm dediğin yerler ile burası bir mi ? oralar çok lüks, tabi daha iyi olacak, ben daha ucuz yerleri söylüyorum.

Özellikle hafta sonu gidenler pansiyon bile bulamıyor, bulsan bile gençlere vermeyenler var !!! kaç kere arabada yattım, gerçi arabada yatmakta iyi oluyor, cepte para kalıyor

Parası olmayana da kötü be Canerim. :) Datça pahalı bir yer değil. Ama tabi eğlence bakımından Didim daha iyidir sevenlere göre. Ama kalite olarak bence çok alt seviyede.

Odessa'yı da önerebilirim arkadaşlar. Hem ucuz hemde güzel bir tatil geçirirsiniz. Bir bira 50 kuruş.

Bodrum - Turgutreis 'e bağlı Akçabük ve Karaincir bölgeleri. Çok güzel denizi var.

malatyaya gelinmez ben o kadarını söyliyeyim :D

Geri
Üst Alt