GSC Özel Haber: Antonio Flores Galatasaray'a doğru..

Cevap: GSC Özel Haber: Antonio Flores Galatasaray'a doğru..

tam 4-3-3 oyuncusu ama olacak mı bilinmez

Eğer 2,5 milyon euro gibi bir meblaya alınırsa hepimiz evet deriz.Şu konuda herkes hem fikir Baros olduğu sürece allah sakatlık vermediği sürece bu takımın birinci forveti.Düşününce alternatif olarak Mehmet Batdal'dan iyi duracaktır haliyle.Ama fiyatı önemli.

işallah olmaz yeterli değil.bu haberi duyduktan sora kalp atışım 83ten 75ekadar düştü hiç heyecan vermedi:coffee:

Tabii ki detayları paylaşmayacağız. Lakin bilmeniz gereken kısım şu;

Yalan değil (işimiz olmaz), medyaya olta amaçlı değil (zira bu kendi ayağımıza sıkmak olurdu ve öyle olsaydı dün gece yarısından önce açardık konuyu), dün geceye kadar scouting önerimiz vardı, dün gece transfer olasılığı belirince önerimizin önüne geçti diyelim.

Başka forumlarda da geri bildirimleri okudum, temkinli yaklaşanlar çoğunlukta zira bizim işimiz duyum değil. GSC bu noktalara duyumculukla gelmedi, bundan sonra da çok sağlam bilgiler olmadığı sürece duyumculuk yapmayacak. O işi başarıyla yapan forumlar var, onlara saygı duyuyoruz, bizim liderliğimiz farklı bir alanda. Sadece diğer forumlarda okuduğum bir yoruma yanıt vereceğim. O da GSC üstdüzey yöneticilerinin

18-19 yaşlarında olduğunu yazmış. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak bu olsa gerek; Akıl yaşta değil baştadır da diyebilirdim ama yaşım 37, üst yönetim yaş ortalaması da 25 in üzerinde diyeceğim.

inş. olmaz ne diyeyim... daha 2 ortaha eksiği bir sağ açık eksiği varken inş. gidip vasat bir forvete para vermeyiz

Gökhan İnler ile beraber gelirse mantıklı bir hareket olur. Ama orta saha almadan hücum oyuncusu almak şimdilik lüks gibi.

Gökhan İnler ile beraber gelirse mantıklı bir hareket olur. Ama orta saha almadan hücum oyuncusu almak şimdilik lüks gibi.

Ha şimdi alınmış ha orta saha transferinden sonra alınmış ne farkeder.Eninde sonunda bu takıma bir forvet daha alınacak..

Bu isimden çok daha kaliteli ve o fiyata adam bulunur.Biraz araştırmak yeterli.Sırf Portekiz ligine baksan neler çıkar..

Mehmet Batdal çizgisini korursa forvet almayız bence.

zaten rijkaard´in onayi ile aliniyorsa, burda bizim yazdiklarimizin ne anlami varki? biz alma desek kulüp tamam almayalimmi diyecek sanki?

eger burda bir kac kisi, moderatör´lerin yogun istegi üzerine, tam anlamiyla takip etmedigi bir oyuncu icin iyi yorum yazdi diye alinacaksa, hic alinmasin.

bu yapilanin bana göre mantikli tek bir yani yok. birileri cikipta sunun icin yaptik, galatasaray´a su faydasi olur diye anlatmazsa fikrim degismez. insallah en sonunda, bakin biz dedik getirdiler, hadi simdi tam destek olayina dönmez.

eger olay zaten burda acilan bir konu ile oluyorsa, o zaman daha genc futbolcu niye önerilmez? zaten kulüp ilgileniyordu bizde nabiz yoklayalimmi oldu yoksa?

saygilar

Vasat bi oyuncu umarım gelmez.Adnan Sezgin başladı yine vasat adamlarla uğraşmaya

Kewell'da kalırsa bu adamla beraber yedek yabancı sayımız dolacak. Allah korusun Cana cezalı veya sakat olursa yerine Mustafa Sarp mı oynayacak? Onun için o bölgeye yedek yabancı almamız gerek. Forvete Türk yedek almalıyız. Pekdemek şuan en uygun isim gibi duruyor. Bu adam hakkında ise bilgim yok sadece bu yazdıklarım mantıkla alakalı. :)

Flores sadece santrafor değildir. Kendisi sağ forvet, sol forvette oynar. Ayrıca alternatif olur.

yaf ben size birşey demiyorum artık daha akıllanmadınızmı? baros sakatlandıgında gördük takım ne hallere geldi. Flores gelirse endişemiz olmayacak. adıda zaten 10 numara Florooo Floress (Floreisss :D)

Arkadaşlar Bojan haberi gibi bu da sallamasyon bi habermi?

Gereksiz olur.

Udinese German Denis i aldi bu transferi daha da kolaylastirir

Geri
Üst Alt