- 18 Haziran 2009
- 1.678
- 47
- 1.318
Cevap: GSC Özel Haber: Antonio Flores Galatasaray'a doğru..
Alper konu o değil..Bak insanlar kaçtır soruyor.Neymiş bu derin bilgi? Derin olay..Öyle bir söylediğiniz ki şahsi çıkarlar sözkonusu gibi geliyor kulüpte..Ya da forumlar arasında..Yada Başkan'a Flores'i isteyen 30 adam bulurum sözü falan mı verdiniz..
Dikkat ettiysen daha Flores'i tam tartışmadık.
Ne oyunculuğu hakkında ne de oynadığı bölgeler anlamında..
Bize sorgusuz sualsiz destek olun dedikten sonra Rijkaard'ın isteğiyle deniliyorsa..Orada bir mantıksızlık vardır..Rijkaard'la yönetimin arası mı açılacaktı diye düşünürüm ben..Yani öyle bir şeklide sundunuz ki gelen Ronaldinho'da olsa insanlar sorgular..Rijkaard'la yönetim arasında problem mi var..Yönetim bu oyuncuyu istemezken taraftarın destek mesajlarını görerek mi kabul etti..Eğer böyleyse dükkanı kapatsınlar Rijkaard'ı da tutmasınlar..
Nedir olay açıklayın herkes rahatlasın..
Mantıklı yorumlar görmek güzel. Bu tarz bir haber ilk kez veriliyor burada, kaynağımız sağlam olmasa vermezdik zaten, neden böyle bir işe girişelim? İlk mesajda belirtildiği gibi bu oyuncuyla ciddi şekilde transfer görüşmeleri yapıldığı bilgisini edindik ve paylaştık. Transfer bitti demedik, bu transferi GSC yaptırdı demedik, insanlar neden tepki gösteriyor anlamış değilim. Transfer nöbetinde hatun resmi paylaşmak, bel altı sohbetler etmek, ona buna sövmek, alay etmek sizi bu konuda daha az rahatsız ediyorsa diyecek bir şey bulamıyorum.
Alper konu o değil..Bak insanlar kaçtır soruyor.Neymiş bu derin bilgi? Derin olay..Öyle bir söylediğiniz ki şahsi çıkarlar sözkonusu gibi geliyor kulüpte..Ya da forumlar arasında..Yada Başkan'a Flores'i isteyen 30 adam bulurum sözü falan mı verdiniz..
Dikkat ettiysen daha Flores'i tam tartışmadık.
Bize sorgusuz sualsiz destek olun dedikten sonra Rijkaard'ın isteğiyle deniliyorsa..Orada bir mantıksızlık vardır..Rijkaard'la yönetimin arası mı açılacaktı diye düşünürüm ben..Yani öyle bir şeklide sundunuz ki gelen Ronaldinho'da olsa insanlar sorgular..Rijkaard'la yönetim arasında problem mi var..Yönetim bu oyuncuyu istemezken taraftarın destek mesajlarını görerek mi kabul etti..Eğer böyleyse dükkanı kapatsınlar Rijkaard'ı da tutmasınlar..
Nedir olay açıklayın herkes rahatlasın..