GSC Özel Haber: Antonio Flores Galatasaray'a doğru..

Cevap: GSC Özel Haber: Antonio Flores Galatasaray'a doğru..

İnanmıyorum nedense bu adamın geleceğine.

O zaman kop da gel Flores :)

İyidir Floro flores ama ilgilendigimizi sanmıyorum

Geçen sene Udinese ile toplam 34 maça çıkmış 27'si ilk 11 çokta Udinese'nin yedek oyuncusu gibi gözükmüyor..

[video=youtube;wuOefuSEYMw]https://www.youtube.com/watch?v=wuOefuSEYMw[/video]

Demekki Gsc Floro Flores'i istiyoruz haberini yaparken anlaşma aşamasına geldiğini biliyordu.Yoksa öbür türlü çok saçma.Sırf taraftar istiyor diye hemen oyuncu almak?

Demekki Gsc Floro Flores'i istiyoruz haberini yaparken anlaşma aşamasına geldiğini biliyordu.Yoksa öbür türlü çok saçma.Sırf taraftar istiyor diye hemen oyuncu almak?

Ama hala neden "seven sevmeyen herkes destek versin " dediklerini cözemedim:)

Yorumlarda sağ forvet sol forvet olarak oynar deniliyor. Bu durumda ya Kewell kalmayacak ya da Pino transferinde sorun çıktı yerine sağ forvet için gelecek.

Yorumlarda sağ forvet sol forvet olarak oynar deniliyor. Bu durumda ya Kewell kalmayacak ya da Pino transferinde sorun çıktı yerine sağ forvet için gelecek.

Bu adam as oyuncu olarak alınır alınıcaksa pino hem barosu yedekler hemde kanatları

Rijkaard´in istedigi gibi bir acik olacagini tahmin etmiyorum. Rijkaard aciklara daha cok adam eksiltebilen, kivrak, süratli futbolcularin alinmasini istiyor- Flores´te o kabiliyet yok bence. Tipik bir forvet Flores.

Bu kim ya?:oBöyle adamlarla ilgilenmekle zaman harcayacaklarına ortasahaya gerekli transferler yapsınlar.

Rijkaard´in istedigi gibi bir acik olacagini tahmin etmiyorum. Rijkaard aciklara daha cok adam eksiltebilen, kivrak, süratli futbolcularin alinmasini istiyor- Flores´te o kabiliyet yok bence. Tipik bir forvet Flores.

Neeskens'in bi röportajında hollandayı sorduklarında kuyt'ı cok basarılı buluyorum tam görev adamı dedigini biliyorum belki hocanın etkisiyle böyle bir adam alınabilir. Cünkü hem keita gibi hemde takım oyuncusu olan cok az oyuncu var ve onlarda baya tuzlu

Kendi kafamdakileri yazayım bana kızacaklar ama gayette haklıyım bunları düşünmekte.

Gscimbom yönetimi bu duyumu aldı.Forumun tirajını artırmak için bu ismi öneriyoruz dedi.Transfer gerçekleşseyydi gördünüzmü oyuncu aldırdık olacaktı.Ama ne olduda bu ismin kulup tarafından izlendiğini açıkladılar orası soru işareti.

Bu adam as oyuncu olarak alınır alınıcaksa pino hem barosu yedekler hemde kanatları

As oyuncu olarak bu adam oynayacağına Pino gelirse o oynasın daha iyi hem genç hem de ilerde satma ihtimalimiz var.

Yedek için uygun bir santrafor.

As oyuncu olarak bu adam oynayacağına Pino gelirse o oynasın daha iyi hem genç hem de ilerde satma ihtimalimiz var.

Pino teknik ve hız bakımından daha iyi oldugu söylenebilir söyle kagıt üstünde kıyas yaparsan ama flores mental ve fizik olarak daha güclü ve daha bitirici yasıda en olgun cagında böyle bi adam alınırsa udinese gibi takımda nadir yedek kalan adam bizde yedekligi kabul etmez ama dedigin gibi pinonun yası genc onda sorun olmaz

Pino teknik ve hız bakımından daha iyi oldugu söylenebilir söyle kagıt üstünde kıyas yaparsan ama flores mental ve fizik olarak daha güclü ve daha bitirici yasıda en olgun cagında böyle bi adam alınırsa udinese gibi takımda nadir yedek kalan adam bizde yedekligi kabul etmez ama dedigin gibi pinonun yası genc onda sorun olmaz

Ben iki futbolcuyuda hiç izlemedim burdaki yorumlara göre değerlendirme yapıyorum. Bitiriciliği daha iyiyse Flores'in oynama ihtimali daha yüksek olur aksi halde bütün yük Baros'a kalır.

Geri
Üst Alt