GSC Özel Haber: Antonio Flores Galatasaray'a doğru..

Cevap: GSC Özel Haber: Antonio Flores Galatasaray'a doğru..

Ben iki futbolcuyuda hiç izlemedim burdaki yorumlara göre değerlendirme yapıyorum. Bitiriciliği daha iyiyse Flores'in oynama ihtimali daha yüksek olur aksi halde bütün yük Baros'a kalır.

Ben floresi pinodan daha cok izledim o yuzden onun hakkında daha iyi yorumlar yapabiliyorum pinoyuda gecen seneden ismi gecmişti ordan biliyorum tek tük maclarına rasgelmiştim neneyle birlikte takımın en iyi oyuncuların basında geliyordu. Valla artık transfer olsun temmuzu yarıladık.

Ben hiç izlemedim.Özellikleri nedir?

Ben floresi pinodan daha cok izledim o yuzden onun hakkında daha iyi yorumlar yapabiliyorum pinoyuda gecen seneden ismi gecmişti ordan biliyorum tek tük maclarına rasgelmiştim neneyle birlikte takımın en iyi oyuncuların basında geliyordu. Valla artık transfer olsun temmuzu yarıladık.

Yarın açıklanır belki. :)

Ben hiç izlemedim.Özellikleri nedir?

Forvet-Kanat forvet hatta istenirse forvet arkası olarakta oynayabilir.

Mental olarak ve fizik olarak güclüdür. Bitiricidir Takım oyuncusudur. Teknigi cok iyi olmasada o kadar kötü degildir Hızıda fena sayılmaz bi keita degil tabi uzun lafın kısası kanatta en az kuyt performansı sergiler bizde

Ama hala neden "seven sevmeyen herkes destek versin " dediklerini cözemedim:)

Öyle birşey demedik. Tecrübeli üye forumunda yada bu konu yaptığım yorumlara tekrar bakar mısınız?

Büyük ölçüde anlaştıysak hayırlı olsun derim. Adını duydum da kendisini pek izlemedim. Hayırlısı artık. :)

Oyuncu hakkında sorum şudur: Udinese gibi bir tok satıcı takımdan biz bu adamı ne kadara almayı planlıyoruz? Sonuçta Flores şu anda alternatif olarak gözüküyor, kanat forvetler için de alınabilir ama kanat forvetlere daha süratli bir oyuncunun alınması sisteme daha çok uyacaktır sanırım çünkü diğer kanatta herhalde Arda olacak ve iki süratsız kanat forvetle sistemde sıkıntı yaşayabiliriz.

Hiç izlemedim.İzlediysem bile dikkat etmemişimdir.Santrafor ve kanat forvet oynadığını varsayarsak Rıjkaard heralde bir kanatta santrafor özellikli bir adam kullanmak istiyor gol yükünü karşılamak amacıyla.Bu zamana kadar ne duydum ne izledim ama Rıjkaard istemişse vardır bir bildiği.

Oyuncu hakkında sorum şudur: Udinese gibi bir tok satıcı takımdan biz bu adamı ne kadara almayı planlıyoruz? Sonuçta Flores şu anda alternatif olarak gözüküyor, kanat forvetler için de alınabilir ama kanat forvetlere daha süratli bir oyuncunun alınması sisteme daha çok uyacaktır sanırım çünkü diğer kanatta herhalde Arda olacak ve iki süratsız kanat forvetle sistemde sıkıntı yaşayabiliriz.

sen serdarla veya pinoyla bi kosu yarısına gır bakıyım suratsiz kanat adamlarımı gor.. :) Arda buyuk ıhtımal ıkı on liberonun onunde oynayacak zaten..

Yarın Fotomaç gazetesinde çıkar bu haber.

Er yada geç bir forvet oyuncusu alınacaktı.

Doğru bir hamle.

Tabii siz sanırım Huntelaar gelsin falan istiyorsunuz. Baros ile kardeş kardeş oynarlar.

Korkarım ki Baros'tada sık sık sakatlanmalar başladı.

M. Batdal'a bir şey olsa, Anıl Dilaver veya Pino'ya??? kalacağız.

Aslında süper forvet Arda var ama olsun.

Flores alternatif olarak ve gerektiğinde sol-sağ forvet oynayabileceği için son derece "isabetli" bir transfer olur.

Korkarım ki Baros'tada sık sık sakatlanmalar başladı.

M. Batdal'a bir şey olsa, Anıl Dilaver veya Pino'ya???

Neden hepsine aynı anda birşey oluyorki? :)

Öncelikle bu verdiğiniz duyum gerçek mi değil mi bilmeden yazıyorum bu mesajı

1-Adamın yaşı ileriymiş > 26 yaşında adama yaşlı mı denir

2-Kaliteli değilmiş> İyi de senin hücum hattında yedek olarak bekleyecek birisi için fazla kaliteli

cana'nın yanına iki tane kaliteli orta saha alınacak yönetim asıl yatırımı o bölgelere yapacak.. kanatlar ve forvet bölgesine ise cok yönlü , bi kac bölgede oynayabilecek daha düşük maliyetli oyuncular alınıyor. sütten ağzımız yandı cünkü. pino ve bir forvet gelecek ortasahadan ilerisine.

göbek için ise bir ayhan ve bir elano gelecek ama ikisinin de daha iyisi tabi:) (biglia/flamini) ve (trochowski/hleb) olsa keşke dmi

Baros sakatlanınca formsuz olunca boşluğunu doldurabilir.

Baros sakatlanınca formsuz olunca boşluğunu doldurabilir.

Yanılmıyorsam Flores alternatif olarak değil de ileri üçlünün sağında oynatılmak üzere alınıyor.forvette oynayabilmesi ise Baros'un yokluğunda olabilecek bir durum.Bu arada uygulamanın bu kadar çabuk sonuç vermesi çok mükemmel bir durum.Değerli adminlerimiz bir sonraki sefere ihtiyacımız olan bölgelere ve genç ilerde üzerinden para kazanılabilecek oyuncuları önermeyi düşünüyorlardır umarım.

rijkaard , gscimbom okuyor :P

eğer bu transfer gscimbom'un girişimleri sayesinde galatasaray'ın gündemine geldiysa bu büyük bir başarıdır. :animation:

Geri
Üst Alt