GSC Pickup Sanatı Başlığı

olgun hatun seviyorum, bir tanede ayarladim benden 10 yas buyuk. evel allah yardim ederiz profesyonel olarak. burda bu konularda tez yazmis kisi dururken utanmayin sorun evlatlarim

Evet çok güzel bir soru.

Şimdi bu durumu "bağlanma sorunu" ya da yabancı literatürde "commitment issue" olarak nitelendirmemiz doğru olabilir diye düşünüyorum. İlk teşhisim bu yönde. Bu sorunu yaşayan erkekler genelde güvenme probleminin tetiklediği bir sıkılma ya da tahammülsüzlük sıkıntısı çekerler. Bu başlıktaki temel amacımız topu ağlara yollayamayan genç bünyelere gol sevinci yaşatmak olmasına rağmen sizin gibi pre-intermediate seviyedeki pick up artistlere hizmet vermek de tabi ki bizim için sorun olmayacaktır.

Benim tavsiyem hayatınızdaki öncelikleri belirlemeniz olacaktır. Pek çok "pickup artist" gerçek aşkın olmadığını, kadınların sadece birer obje olduğunu iddia ederler. Bir açıdan haklı olsalar da benim ekolümde insanların karşısındaki kişiyi anlamlandırma, ona sıfat koyma gereksiniminin bir neticesi olarak bir kişinin kadınları benim belirlediğim kalıpta değerlendirmesi bir zorunluluk değildir. Peki siz hayatınızda vakit geçirecek birileri mi olsun istiyorsunuz yoksa sürekli ve mutlu bir birlikteliğin mi sizi rahatlatacağını düşünüyorsunuz?

Anlaşılan o ki içinizde bir yerlerde uzun süreli bir ilişki isteyen biri var, zira şu söyledikleriniz aslında pek çok insanın hayali olabilecek şeyler. Benim düşünceme göre şu ana kadar karşınıza gerçekten değer verebileceğiniz birinin çıkmamasını düşünüyorsunuz. İnsanlar hakkında fazla yargılayıcı olmak hoş değildir. Eğer bu sorun gerçekten kafanızı kurcalıyorsa benim önerim hala iletişimde olduğunuz karşı cins mensuplarına kafanızdan puan vermek ve en yüksek puanı verdiğiniz kişiye bir şans daha vermeniz yahut denemeye devam etmeniz olacaktır. Zira ilişkiler biraz da şans işidir. Denemekten asla zarar gelmez. Henüz gençsiniz ve dışarıda pek çok insan var.

simdi okuyorum ama kiza gelme yorgunum dedim

evli seviyorum bende

O kadar kızla takılmama rağmen hala kızla yakınlaşsam, dama çıkma problemi yaşıyorum neden? Yaşımdanmı acaba?

tapa

Ekli dosyayı görüntüle 16330

Edit :3ay önce böyleydim çok sakal yokmuş ya la o zaman, geç büyüdük vitaminsiz gibi

tapa,dk en güzel kız konusundan geliyorum onların 10da 3ü bulsak yeter 1haftalık

Edit2:nediyosun abi olmzmı kesin kız

Edit3:hatta sakal yokmuş

tapa

O kadar kızla takılmak senin yaşlarında çok da iyi bir şey değildir. İleride de değildir aslında. Zira seni feminen gösteren bir durumdur bu. Diğer kızlar arasında itibarını düşürecek bir sonuç da doğurabilir. Çevrende kızlar olmalı ama erkek arkadaşlarının sayısından fazla olması hoş bir durum değil. Yaşla alakası tabi ki var zira ülkemizde kadınlar belirli bir yaştan sonra açılıyorlar.

Senin yaşındaki kızlar genellikle kendinden büyük erkeklerle ilgilenirler. Ya da büyük gösteren erkeklerle ilgilenirler. Bu durumda rasyonel olan öneri senin de küçük kızlara yönelmen olurdu ama 3 yaşında olduğun için henüz doğmamış kızlarla ilgilenmen de bir o kadar rasyonellikten uzak duruyor.

Seni gelecek vaad eden bir oyuncu olarak yetiştirmemiz şart. Elegantlık seviyeni arttırman icap ediyor. Edebiyat, sanat, politika gibi seni bilgili gösterecek konulara odaklanmanı tavsiye ediyorum. Tabi bu gelecek için. Şu aşamada herhangi bir faydası olmaz.

Kızlarla konuşurken fazla ilgi göstermekten sakın, kendinle ilgili çok fazla şey anlatma onların anlatmasını bekle. Eğer kızdan ilgi görmediysen kesinlikle darlama ve başka maçlara odaklan. Zira dedikodu denen bir şey var. Adın yapışkana çıkarsa önünü alamazsın.

olgun hatun seviyorum, bir tanede ayarladim benden 10 yas buyuk. evel allah yardim ederiz profesyonel olarak. burda bu konularda tez yazmis kisi dururken utanmayin sorun evlatlarim

olm ben senı gördüm bikere len. anllatığına göre o kadın seni ağlatır.

himm

yalniz tr de iken uzun sureli bir ask yasadim yalan yok , hala da unutamadim tel nosunu bie (8 yil oldu)

bunu harici ,birazda yabancilarla olmuyor gibi uzun sureli ,veya nasil olsa evlilik olmaz gibi bir mantik var ,buda sonucunda isteksizlik oluyor, oda kizlarda ters tepki yapiyor ,daha cok baglaniyorlar falan filan .

karisik mevzu,arti bi ... yaramadi yani

daha makul bisiler yaz

Anılarımı dinlemek ister misiniz arkadaşlar? Eğer böyle bir istek olursa size adeta kendi sahamdan başlayarak top sürme vasıtasıyla tüm defansı çalımlayıp attığım golü anlatabilirim.

himm

yalniz tr de iken uzun sureli bir ask yasadim yalan yok , hala da unutamadim tel nosunu bie (8 yil oldu)

bunu harici ,birazda yabancilarla olmuyor gibi uzun sureli ,veya nasil olsa evlilik olmaz gibi bir mantik var ,buda sonucunda isteksizlik oluyor, oda kizlarda ters tepki yapiyor ,daha cok baglaniyorlar falan filan .

karisik mevzu,arti bi ... yaramadi yani

daha makul bisiler yaz

Uzun süreli bir ilişki ihtimali aklıma gelmişti lakin 3 haftadan uzun ilişkim olmadı beyanınıza dayanarak bunu dile getirmedim.

Eski ilişkilerin yeniden canlandırılması hoş sonuçlar doğurmaz ve anılar her zaman sırtta bir yük olarak kalır. Size bu aşamada o kişiyi hala sevip sevmediğinizi sormalıyım.

Uzun süreli bir ilişki ihtimali aklıma gelmişti lakin 3 haftadan uzun ilişkim olmadı beyanınıza dayanarak bunu dile getirmedim.

Eski ilişkilerin yeniden canlandırılması hoş sonuçlar doğurmaz ve anılar her zaman sırtta bir yük olarak kalır. Size bu aşamada o kişiyi hala sevip sevmediğinizi sormalıyım.

efendim tr don dese ,bugun donerim

evet gencler artik ferre sitelerinde sag ustteki X'e basip burayi okuma zamani gelmistir bu konuda her genc kendi nasibini alip dunyaya teslim edilecektir...burda isiniz bittiginde gercek bir rockstar kadar sevisebileceginiz artik.

#chapter one: RELAX...o harika goguslu ve bas donduren kalcasi olan kizi gordugunuzde ilk hissetiginiz nedir? (donunuzdaki rahatsizlik disinda) kalbiniz buyuk ihtimalle yerinden cikacakmis gibi atiyor...elleriniz terlemeye basliyor...tereddut ediyorsunuz ve cekingenlik cirkin yuzunu gostermeye basliyor, bir bakmisiniz inegin trene baktigi gibi bir transa girmisiniz...aksam elizabethle randevunuz vardir bu halde.

kadinlarla saglikli bir iletisim icin ilk kural kendinizi iyi bir ruh halinize sokmaniz...anksiyete ve endiseyi tamamen arkanizda birakin 007 gibi.

saka bir yana meditasyon, spor ve fitness sizi yardim edecektir bu ilk kuralda sorun yasiyorsaniz...

evet gencler artik ferre sitelerinde sag ustteki X'e basip burayi okuma zamani gelmistir bu konuda her genc kendi nasibini alip dunyaya teslim edilecektir...burda isiniz bittiginde gercek bir rockstar kadar sevisebileceginiz artik.

#chapter one: RELAX...o harika goguslu ve bas donduren kalcasi olan kizi gordugunuzde ilk hissetiginiz nedir? (donunuzdaki rahatsizlik disinda) kalbiniz buyuk ihtimalle yerinden cikacakmis gibi atiyor...elleriniz terlemeye basliyor...tereddut ediyorsunuz ve cekingenlik cirkin yuzunu gostermeye basliyor, bir bakmisiniz inegin trene baktigi gibi bir transa girmisiniz...aksam elizabethle randevunuz vardir bu halde.

kadinlarla saglikli bir iletisim icin ilk kural kendinizi iyi bir ruh halinize sokmaniz...anksiyete ve endiseyi tamamen arkanizda birakin 007 gibi.

saka bir yana meditasyon, spor ve fitness sizi yardim edecektir bu ilk kuralda sorun yasiyorsaniz...

Sağlam bir vücut (dış görünüş) kızları tavlamakta sanıldığı kadar etkili değildir ama sizin kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Bu açıdan da bulunmaz bir motivasyondur.

Evet öncelikle o sorunu halletmen gerekiyor. O sorun sırtındayken herhangi bir şekilde ilerlemen mümkün değil zaten. Bu sorun varoldukça kullan at ilişkilerden uzak durman pek mümkün gözükmüyor.

daha kac vucut gerekli benim seni unutmama

basa sarip duruyor teoman

bua arada ozelden bi mesaj attim o olay cok daha ciddi ona bak

2012 kışına gidiyoruz.

Yine bir gün arkadaşlarla Kadıköy'de oturuyor, kır pidesi, Play Station, Camel Soft gibi basit zevklerle hayatımızı yaşadığımızı düşünüyorduk. Bu arada da cillop gibi, antilop gibi kadınların yanında gergedan gibi erkekler gördükçe sinirleniyor, hipster dallamalara kin kusuyor, ev boş oldukça da çavuşu tokatlayıp günün stresini atıyorduk.

Geri
Üst Alt