GSC Pickup Sanatı Başlığı

ismail ne dertli cıktn

2012 kışına gidiyoruz.

Yine bir gün arkadaşlarla Kadıköy'de oturuyor, kır pidesi, Play Station, Camel Soft gibi basit zevklerle hayatımızı yaşadığımızı düşünüyorduk. Bu arada da cillop gibi, antilop gibi kadınların yanında gergedan gibi erkekler gördükçe sinirleniyor, hipster dallamalara kin kusuyor, ev boş oldukça da çavuşu tokatlayıp günün stresini atıyorduk.

Tanıdık gelmiştir elbette bu hayat tarzı?

Sonra bu sitede Hakkı ile tanıştım. Kendisi bana pick up sanatının inceliklerini öğreteceğini, kadınların yanında rahat olacağımı ve bu işte uzmanlaşınca kadınları reddetmeye başlayacağımı hatta harem bile kurabileceğimi söyleyince kahkahalarıma hakim olamamıştım. Rutin Brüksel ziyaretlerimden birinde kendisiyle buluştum ve gördüklerim beni cidden şaşırttı.

Ben her cinsel mevzuya girmeye kalktığımda kakam geliyo tuvalete koşuyorum bana yardım edin a dostlar

@Emin Empak, üstad, ben de hatunun birine yazıyorum. Sorun klasik, fazla ilgi gösterince direk kaçıyor. Ben uzak durunca da yanaşıyor ama ilginç olan yine ilgi istiyor. Ne yapayım bilemedim..

İlgi yok pek, şimdi uyuyorum yarın sarışın bir hatunla randevum var. Zinde olmak önemli, hatunları önemsediğimden değil kendimi önemsediğimden dolayı diyorum bunu. Hikayeye devam ederiz.

Kızlardan kaçtıkça kaçın beyler, kaçan kovalanırmış derlerdi de inanmazdım ama hakikatten durum bu yönde. Yüz vermemeye çalışın, tersleyin, benden uzak dur ayaklarına yatın, kızı görünce yüzünüzü bozun fln. Göreceksiniz ki ayağınıza gelecekler. Benim taktiğim budur şahsen, son yıllarda da epey başarılı olmuştur. %100 test edilmiş ve onaylanmıştır tabiki. @Emin Empak

Üstad, ben de hatunun birine yazıyorum. Sorun klasik, fazla ilgi gösterince direk kaçıyor. Ben uzak durunca da yanaşıyor ama ilginç olan yine ilgi istiyor. Ne yapayım bilemedim..

Yatmadan önce bu soruyu da cevaplayayım.

Kadınlar üzerinde erkeklerin uyguladığı klasik bir taktik olan "Çek ve bırak" taktiğini uyguladığını görüyorum. Belli ki bunu bilinçli yapmıyorsun ya da bilinçli yapıyorsan da çok usta olduğun söylenemez. "Fazla naz aşık usandırır." diye bir tabir vardır hepimizin bildiği. Fazla çekmek ya da fazla bırakmak da bu konjonktürde hata olarak değerlendirilebilir. Bana kalırsa yüz yüze görüştüğünüz dakikaları arttırıp, telefon ya da internet gibi sanal ortamlarda olabildiğince ilgisiz kalarak bu sorunu çözebilirsin. Bu hamle "burası benim alanım" mesajını verecektir.

10527806_958836294145623_9210528407723668211_n.jpg

iyi geceler herkese

Kızlardan kaçtıkça kaçın beyler, kaçan kovalanırmış derlerdi de inanmazdım ama hakikatten durum bu yönde. Yüz vermemeye çalışın, tersleyin, benden uzak dur ayaklarına yatın, kızı görünce yüzünüzü bozun fln. Göreceksiniz ki ayağınıza gelecekler. Benim taktiğim budur şahsen, son yıllarda da epey başarılı olmuştur. %100 test edilmiş ve onaylanmıştır tabiki. @Emin Empak

Evet biraz amatörce de olsa doğru bir gidiş yolu olduğunu söylemekte fayda var. Ama ben böyle yavan taktikler kullanılmasından yana değilim. Biraz daha spesifik ve elegant olmayı gerektirecek benim öğretim.

Ne demiştik:

- 8 kişilik sınıflarda kişiye özel eğitim.

Yatmadan önce bu soruyu da cevaplayayım.

Kadınlar üzerinde erkeklerin uyguladığı klasik bir taktik olan "Çek ve bırak" taktiğini uyguladığını görüyorum. Belli ki bunu bilinçli yapmıyorsun ya da bilinçli yapıyorsan da çok usta olduğun söylenemez. "Fazla naz aşık usandırır." diye bir tabir vardır hepimizin bildiği. Fazla çekmek ya da fazla bırakmak da bu konjonktürde hata olarak değerlendirilebilir. Bana kalırsa yüz yüze görüştüğünüz dakikaları arttırıp, telefon ya da internet gibi sanal ortamlarda olabildiğince ilgisiz kalarak bu sorunu çözebilirsin. Bu hamle "burası benim alanım" mesajını verecektir.

Eyvallah üstad, sana güveniyorum. En kısa zamanda sonuçları bildiririm.

Geri
Üst Alt