GSC Pickup Sanatı Başlığı

beyler bu kacma olayida ,tipinizle alakali , yani tip yoksa cokda ise yaramaz , tamam zaten cok yakisikliysan hepsi geliyor

ama ortalama bir tiple mumkun bir olay

2014 yazindayiz.

Arkadaşlarla Kadıköy'de oturuyor, kır pidesi, Play Station, Camel Soft gibi basit zevklerle hayatımızı yaşadığımızı düşünüyoruz. Bu arada da cillop gibi, antilop gibi kadınların yanında gergedan gibi erkekler gördükçe sinirleniyor, hipster dallamalara kin kusuyor, ev boş oldukça da çavuşu tokatlayıp günün stresini atıyoruz.

Düzelttim

Eski milli futbolculardan biri olarak konuyu takip ediyorum.. :) şimdilik söylenenlerin içi dolu, eksik görürsem müdahale ederim.. maksat gençlik coşsun :)

Vücut tavsiyesine katılıyorum.. fitness yapınca Brad Pitt'e dönüşmeyeceksiniz.. hatunların yağmur gibi üzerinize yağmasını beklemeyin.. haa yağabilir de ama sebep vücudunuz değil, o vücudun size kattığı özgüven olacaktır.. Kadınlar karşısında en büyük silahınız pozitif "aura"nız ve özgüveninizdir..

dik durun.. notre dame'ın kamburu gibi yürümeyin :) ilk 5 saniyede kaybetmeyin..

lol. Senin gibi kıskanç tiplere cevap vermek istediğinizi vermek olur. Ama sana bu zevki yaşatmayacağım. Eğer arkadaşlara faydan olmayacaksa bu başlığı terk etmeni istiyorum.

Bilgilerinizden faydalanmayi tercih ediyorum Taçsız Kralim

Eski milli futbolculardan biri olarak konuyu takip ediyorum.. :) şimdilik söylenenlerin içi dolu, eksik görürsem müdahale ederim.. maksat gençlik coşsun :)

Vücut tavsiyesine katılıyorum.. fitness yapınca Brad Pitt'e dönüşmeyeceksiniz.. hatunların yağmur gibi üzerinize yağmasını beklemeyin.. haa yağabilir de ama sebep vücudunuz değil, o vücudun size kattığı özgüven olacaktır.. Kadınlar karşısında en büyük silahınız pozitif "aura"nız ve özgüveninizdir..

dik durun.. notre dame'ın kamburu gibi yürümeyin :) ilk 5 saniyede kaybetmeyin..

Gördüğünüz gibi Serdar Bey sakin, kendinden emin ve rasyonalist bir karakter.

Bu işler şaka, peri masalı yahut sadece filmlerde olan şeyler değil. Think good feel good.

Iste bu mod tayfasi ,gercek hayatta o guzel kizlarin yaninda gordugunuz bilmem ne falan diye basladiginiz tayfanin tezahuru.

Yilmayin...

Ya ben kadınlarla iletişime geçebiliyorum, ilk izlenimi de iyi veriyorum sanırım. Zira birkaç kez daha buluşuyoruz konuşuyoruz ama sonra öcü görmüş gibi kaçıyorlar benden. sanırım patavatsızım.

Ya ben kadınlarla iletişime geçebiliyorum, ilk izlenimi de iyi veriyorum sanırım. Zira birkaç kez daha buluşuyoruz konuşuyoruz ama sonra öcü görmüş gibi kaçıyorlar benden. sanırım patavatsızım.

Seni tanımasam öyle olduğunu düşüneceğim ama gayet mütevazi,eli ayağı düzgün yumurta gibi çocuksun

Taptap

Bencede yumurta gibi cocuksun yani yanlis düsünüyorsun dostum

Şimdi Alper kardeşim,

Benim tahminimce eğlenceli ve muhabbeti güzel bir insansın. Fakat kadınlarla konuşmak erkeklerle iletişim kurmaktan farklıdır. Kadınlar karakterlerinden gelen bir özellik olarak ayrıntı hastasıdırlar. Bir erkeğin gözüne batmayacak bir sürü ayrıntı bir kadını senden soğutabilir ya da onu sana yakınlaştırabilir. En basiti konuşurken kaşları çok oynadığı için tekme yiyen erkekler var.

Bana kalırsa ayna karşısında antrenman yapmak senin için faydalı olabilir. Onun dışında hızlı konuşmamaya, kendinden emin olmaya ve sorulmadıkça yahut ısrar edilmedikçe kendinle ilgili bilgi vermemeye dikkat etmeni öneririm. Gizemi korumak her zaman cinsel gerilimi canlı tutar. Bir sonraki buluşmanda bu basit kuralları hatırla. Eğer hala sorun devam ederse buradan yardımcı oluruz.

Geri
Üst Alt