GSC Pickup Sanatı Başlığı

Ben de çok kız kaldırdım. Bazılarını düşürdüm ama olacak..

Kızları kaldıracak, düşürecek, ayıklayacak gerekirse sağacaksınız.

Hepsi bu başlıkta.

Ama size cevap vereyim derken hala uyumadım. Yarın görüşmek dileğiyle.

[attachment=11783:images (4).jpg]

arada unutulmasin

Ekli dosyalar

• images (4).webp
    images (4).webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 138
Herkese selamlar. Hayirli sahurlar.

#capitulo dois: SAMIMIYET & CINSEL ISTEGI BI KENERA BIRAKMAK...

@Emin Empak ve ben'im konustugum onlarca kadin hep aynisini dedi, erkeklerde aradiklari en buyuk iki ozelligin samimiyet ve kaliteli bir humorun olmasi...

ama cogu erkek kendini gereksizce kasip kendine bu sorulari yoneltebiliyor;

-ne hakkinda konussam

-beni begenirmi

-tras olsamiydim

gibi sorularlarla kendinizi samimi ve sakaci olmaktan blocklamayin...kucuk detaylarla ugrasmayin big picture'a bakin...burda basariya giden yol davranislariniz ve genel tavriniz.

istediginiz kadar parfum sikip jole surun o kiz size VERMEZ.

her ne kadar sevismek asil hedef olsada kendinizi buna odaklamayin rahat olmaya bakin.

zaten bi iki saka yapip kiz'da o gulucugu gorurseniz kendinizde rahatlarsiniz ve isiniz kolaylasir...dogru enerjiyi verirseniz kendinizi kasmadan.

samimi, sakaci ve pozitiflik parlarsa yuzunuzden sezgisi guclu olan kadinlar size yakin olmaya calisir...

asiri utangac ve ciddi erkekler icin diyecem herhangi bir kiza gidip samimi ve SAKACI bir sekilde 'merhaba...ben kayboldum...beni (bulundugunuz sehir) nasil gidebillirim?' gibi soru sorarak 'breaking the ice' gerceklesir

egosu tavan yapmis bir kaltak olmadigi surece kiz gulusur ve sasirmis bir sekilde cevap verir ve sohbete baslayabilirsiniz cevapa gore...baktiniz olmuyor hadi bacim essalumun aleykum diyip yolunuza bakabilirsiniz...illa kiz dusecek diye bi kural yok kendinizin oz guveni icin yeterlidir

TO BE CONTINUED

sensiz geçen günlerin kazası yok

be sevgili :( Mobildeyim üzüntülerin hepsini attım sayın

tapa

Türk erkeklerinin yarısının param yok tipim yok bana bakmazlar diye düşünüp özgüvenini kaybettiğini, kendini geliştirmeye çaba harcamadığını düşünürsek baya gelecek vaadeden bir başlık beğendim :ka19:

Geri
Üst Alt