GSC Portal Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSC Portal Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

iyi bence

eksiklerinden biri haberlerin yazıları felan cekici değil

uzun olunca okuyasım gelmiyor

kullanmak isteyene gsl

Foruma cok takilan icin zaman kaybi oldugu gercek ( forumdaki haberlerin portala yonlendirilmesi)

foruma takilma sansi az olanlar icin guzel haberlere direk ulasilabiliyor

gsc nin hiti acisindan forumdan portala yonlendirme olayi olumlu

acikcasi tek sorun benim acimdan ve bircok kisi acisindan forumdan portala yonlendirme olayi. Baska ne sorunu olabilir

Ben de haberleri okumak için portala yönlendirilme olayını sevmiyorum.

Portal Süper bence fakat biraz daha webaslan styla gibi olursa daha iyi olur ama kalsada olur , siteye girmeden ilk oraya girip göz gezdiririm herzaman

Foruma cok takilan icin zaman kaybi oldugu gercek ( forumdaki haberlerin portala yonlendirilmesi)

foruma takilma sansi az olanlar icin guzel haberlere direk ulasilabiliyor

gsc nin hiti acisindan forumdan portala yonlendirme olayi olumlu

acikcasi tek sorun benim acimdan ve bircok kisi acisindan forumdan portala yonlendirme olayi. Baska ne sorunu olabilir

kardeşim mükemmel özetlemişsin gözlerinden operin

portal da size bayılıyordu, keşke tıklasalar da haberlerimi okusalar diyordu.

benim mesajda seni bekliyordu zaten gelsede cevaplasa diye

konuya dönecek olursam açıklayayım emek veren arkadaşlara. portalı kullanan olabilir beğenenler olabilir benim sinir olduğum olay tam bi haber görüyorsun haberin iki cümlesi var gerisi portalda. buna sinir oluyorum işte. tamam kardeşim portala da ekleyin haberleri ama haberin tamamıda konuda olsun.

sırf portalı tanıtacaksınız bize sürekli kullanmayı öğreteceksiniz diye eziyet ediyorsunuz resmen

Yahu alt tarafı bir tık.Neyin eziyeti anlamadım.

İlgini çekmeyen bi haber varsa tıklamazsın zaten.(gereksiz haber var diyen için söylüyorum bunu)

Mümkün olduğunca Sporx,Lig Tv,Fanatik gibi tanınmış yerleri kaynak olarak kullanıyoruz.Bir kısmını da portal ekibimiz hazırlıyor, yabancı kaynaklardan çeviri yapıyor vs

Hiç olmamasından iyidir.Bir tık çok büyütülecek bir olay değil.Haber sonlarına geri dönüş için link bırakılıyor zaten portalın içinde.

benim mesajda seni bekliyordu zaten gelsede cevaplasa diye

konuya dönecek olursam açıklayayım emek veren arkadaşlara. portalı kullanan olabilir beğenenler olabilir benim sinir olduğum olay tam bi haber görüyorsun haberin iki cümlesi var gerisi portalda. buna sinir oluyorum işte. tamam kardeşim portala da ekleyin haberleri ama haberin tamamıda konuda olsun.

sırf portalı tanıtacaksınız bize sürekli kullanmayı öğreteceksiniz diye eziyet ediyorsunuz resmen

Bu konuya karışmayacaktım ama bir kaç şey söyleyeceğim. Bu mesajı alıntılamama takılmayın, genele söyleyeceğim sözlerimi.

Buraya iyi kötü giriyorsunuz, vakit geçiriyorsunuz ama sadece perdenin görünen yüzünü görüyorsunuz. Portal sizin de katkılarınızla geliştiği, istenilen seviyelere geldiği taktirde herkes için büyük bir nimet olacak ama farkında değilsiniz. Webaslan'a girmeyi dert ediyor musunuz mesela ? Muhtemelen hayırdır cevabınız, oraya girmekle portala girmek arasında bir fark yok, GSC Portal da olabildiğince güncel haberlerden oluşuyor hatta dış basından bile haber ekleniliyor oraya. Geçen Basel Asbaşkanı açıklama yaptığında belki de sadece biz girdik o haberi portala, bazı başka siteler bir gün sonra falan haberini yaptılar. Dolayısıyla böylesine güncel ve geniş haberlerle dolu olan bir portalın amacı üyelere daha iyi hizmet vermekten başka bir şey değil.

Eğer buraya giriyorsanız ve iyi vakit geçiriyorsanız bana göre burayı da sahiplenmeniz ve elinizden geleni yapmanız gerekir. O yönlendirme GSC'ye bir şeyler katıyorki yapılıyor, o yüzden bu konuya bu kadar laf atmak, bu kadar karşı çıkmak ne kadar doğru bir daha düşünün lütfen.

Bir şey daha siz burada böylesine ters yorumlar yaparken yönetim kadrosu kısa aralıklarla portalı daha aktif nasıl kullanabiliriz diye düşünüyor ve beyin fırtınası yapıp düzenlemelere gidiyor, ortada verilen ciddi bir emek var ve sizden de bu emeğe saygı göstermenizi rica ediyorum, bir kere fazla tıklamak kimseye bir şey kaybettirmez.

Ne üşengeç adamlarsınız ya,alttarafı bir tık yapacaksınız.

sana göre bi tık işte :)

ben ilk günden itiberen sevmedim bu olayı. ama hiç eleştirmedim olumsuz bir görüş belirtmedim durduk yere saygı duydum. burada anket açılmış görüş istenmiş bende bırakıverdim düşündüklerimi

ama bazı arkadaşlar çok alıngan davranmış. yahu beğenmeyen gibi beğenen de vardır hayat kanunu çok üzerinde durmamak gerek.

haberlerin tamamı konuda olsa yine altında portal yönlendirmesi olsa daha güzel olur bence.

sana göre bi tık işte :)

ben ilk günden itiberen sevmedim bu olayı. ama hiç eleştirmedim olumsuz bir görüş belirtmedim durduk yere saygı duydum. burada anket açılmış görüş istenmiş bende bırakıverdim düşündüklerimi

ama bazı arkadaşlar çok alıngan davranmış. yahu beğenmeyen gibi beğenen de vardır hayat kanunu çok üzerinde durmamak gerek.

haberlerin tamamı konuda olsa yine altında portal yönlendirmesi olsa daha güzel olur bence.

o zaman tıklayası olanda tıklamazdı ve portal tık almazdı sonrasında ne olurdu hiç düşündün mü ? çok bencilsin canım kardeşim . etinden sütünden yararlan sonra 1 tıkı dünyalar kadar abart. sanki site yap diyoruz .

Sana göre tık, bana görede tık,herkese göre tık nesi farklı?:)

Bu konuya karışmayacaktım ama bir kaç şey söyleyeceğim. Bu mesajı alıntılamama takılmayın, genele söyleyeceğim sözlerimi.

Buraya iyi kötü giriyorsunuz, vakit geçiriyorsunuz ama sadece perdenin görünen yüzünü görüyorsunuz. Portal sizin de katkılarınızla geliştiği, istenilen seviyelere geldiği taktirde herkes için büyük bir nimet olacak ama farkında değilsiniz. Webaslan'a girmeyi dert ediyor musunuz mesela ? Muhtemelen hayırdır cevabınız, oraya girmekle portala girmek arasında bir fark yok, GSC Portal da olabildiğince güncel haberlerden oluşuyor hatta dış basından bile haber ekleniliyor oraya. Geçen Basel Asbaşkanı açıklama yaptığında belki de sadece biz girdik o haberi portala, bazı başka siteler bir gün sonra falan haberini yaptılar. Dolayısıyla böylesine güncel ve geniş haberlerle dolu olan bir portalın amacı üyelere daha iyi hizmet vermekten başka bir şey değil.

Eğer buraya giriyorsanız ve iyi vakit geçiriyorsanız bana göre burayı da sahiplenmeniz ve elinizden geleni yapmanız gerekir. O yönlendirme GSC'ye bir şeyler katıyorki yapılıyor, o yüzden bu konuya bu kadar laf atmak, bu kadar karşı çıkmak ne kadar doğru bir daha düşünün lütfen.

Bir şey daha siz burada böylesine ters yorumlar yaparken yönetim kadrosu kısa aralıklarla portalı daha aktif nasıl kullanabiliriz diye düşünüyor ve beyin fırtınası yapıp düzenlemelere gidiyor, ortada verilen ciddi bir emek var ve sizden de bu emeğe saygı göstermenizi rica ediyorum, bir kere fazla tıklamak kimseye bir şey kaybettirmez.

forum yönetime yakışır kapsamlı bir mesaj işte.

ama beğenmek beğenmemek eleştirmek felan olacak elbette. ben sevmedim bu uygulamayı alışamadımda.

ama alakasız bir konuda alakasız şekilde eleştirmedim de bu ugulamayı. anket açmışsınız görüş istemişsiniz bende söyledim.

forum yöneticileri başta olmak üzere arkadaşlar gereksiz alınganlığa gerek yok. ben sevmiyor olabilirim sevende vardır.

Elbette beğenmeyebilirsin,olumsuz görüş belirtebilirsin ama bunu söylemenin daha uygun yolu vardır.

Nefret ediyorum dediğin anda verilen emek boşa gitmiş oluyor.Sonuçta ekipteki herkes gönüllü olarak haber giriyor,çeviri yapıyor.

Foruma ek olarak etkin bir portalın bulundurulmasını, hatta burayı forumdakilerin katkılarıyla etkin bir yer haline getirme amacını anlayabilirim. Ancak daha önce de söylendiği üzere, forumdaki konudan portala gitmek olumsuz bir durum. Başlıktan dolayı açılan konuyu merak etmeme rağmen, konunun portala yönlendirecek olmasını bildiğimden o konuya bakmamaya başladım. Metni hazırlayan ve oraya ekleyen kişilerin yanında bir kere daha fazla tıklamanın sözü bile edilemez, ancak kullanım ve pratiklik açısından bu ciddi bir sorun. Üstelik işleyiş ve biçimsel olarak bir forumdan bahsediyorsak böyle bir yönlendirmenin var olmasını doğru bulmuyorum.

Portal konusuna paralel ufak bir ekleme yapayım. Galatasaray ile gündemde yoğun olarak hangi konu varsa, bu konularda onlarca "bugün hangi gelişmeler yaşandı, özetleyebilecek biri var mı?" şeklinde sorular soruluyor. Bunun gibi durumları gün gün özetleyebilecek haberler eklenebilir ve bunlar forumun ana sayfasından ufak barlar ile portala yönlendirilebilir. Hem portal bu sayede ilgi çeker, hem de kullanım ve yararlanma bakımından çeşitli kolaylıklar sağlanmış olur.

yahu sevgili arkadaşlarım ne kadar abartıyorsunuz. ben şimdi deseydim ki ben portalı çok sevdim çok bayıldım çok güzel felan fıstık daha mı iyiydi. :)

alışamadım arkadaş her gördüğümde zorla tıklıyor gibi oluyorum

Elbette beğenmeyebilirsin,olumsuz görüş belirtebilirsin ama bunu söylemenin daha uygun yolu vardır.

Nefret ediyorum dediğin anda verilen emek boşa gitmiş oluyor.Sonuçta ekipteki herkes gönüllü olarak haber giriyor,çeviri yapıyor.

o iki cümleyi görüp portal yönlendirmesini görünce sinir oluyorum desem yeridir.

tamam kırıldıysanız özür dilerim.

ama dediğim gibi alakasız bir konuda alakasız şekilde hiç eleştirmedim bu olayı. burada açılmış konusu bende düşündüklerimi söyledim. emeğe saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum nitekim sürekli tıklamak zorunda kalıyorum :)

yine de nefret yanlış bir kelime olmuş olabilir sinir oluyorum diyerekten değiştireyim o zaman. anlaştık mı sevgili arkadaşım :)

o iki cümleyi görüp portal yönlendirmesini görünce sinir oluyorum desem yeridir.

tamam kırıldıysanız özür dilerim.

ama dediğim gibi alakasız bir konuda alakasız şekilde hiç eleştirmedim bu olayı. burada açılmış konusu bende düşündüklerimi söyledim. emeğe saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum nitekim sürekli tıklamak zorunda kalıyorum :)

yine de nefret yanlış bir kelime olmuş olabilir sinir oluyorum diyerekten değiştireyim o zaman. anlaştık mı sevgili arkadaşım :)

Sınır olunca ne yapıyorsun adaş?

Girip yinede okuyormusun. Yoksa amaaaan mı diyorsun?

Yok ben alınmam sınırlı haber giriyorum zaten.Fakat gerçekten ciddi zaman harcayan arkadaşlar var o açıdan söyledim.

Diğer yorumlarda bir sorun yok.

Ayrıca burada size cevap verildiği zaman sert girme ya da bizim açımızdan alınganlık gibi düşünmeyin.Beyin fırtınası yapıyoruz sonuçta.Yoksa bu topic kilitli açılırdı.Sizden geri dönüş bekliyoruz mutlaka.Olumlu/Olumsuz olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt