Bu konuya karışmayacaktım ama bir kaç şey söyleyeceğim. Bu mesajı alıntılamama takılmayın, genele söyleyeceğim sözlerimi.
Buraya iyi kötü giriyorsunuz, vakit geçiriyorsunuz ama sadece perdenin görünen yüzünü görüyorsunuz. Portal sizin de katkılarınızla geliştiği, istenilen seviyelere geldiği taktirde herkes için büyük bir nimet olacak ama farkında değilsiniz. Webaslan'a girmeyi dert ediyor musunuz mesela ? Muhtemelen hayırdır cevabınız, oraya girmekle portala girmek arasında bir fark yok, GSC Portal da olabildiğince güncel haberlerden oluşuyor hatta dış basından bile haber ekleniliyor oraya. Geçen Basel Asbaşkanı açıklama yaptığında belki de sadece biz girdik o haberi portala, bazı başka siteler bir gün sonra falan haberini yaptılar. Dolayısıyla böylesine güncel ve geniş haberlerle dolu olan bir portalın amacı üyelere daha iyi hizmet vermekten başka bir şey değil.
Eğer buraya giriyorsanız ve iyi vakit geçiriyorsanız bana göre burayı da sahiplenmeniz ve elinizden geleni yapmanız gerekir. O yönlendirme GSC'ye bir şeyler katıyorki yapılıyor, o yüzden bu konuya bu kadar laf atmak, bu kadar karşı çıkmak ne kadar doğru bir daha düşünün lütfen.
Bir şey daha siz burada böylesine ters yorumlar yaparken yönetim kadrosu kısa aralıklarla portalı daha aktif nasıl kullanabiliriz diye düşünüyor ve beyin fırtınası yapıp düzenlemelere gidiyor, ortada verilen ciddi bir emek var ve sizden de bu emeğe saygı göstermenizi rica ediyorum, bir kere fazla tıklamak kimseye bir şey kaybettirmez.