GSC Radyo: Kırmızı Koltukta Özgür Aslan | Video Soru Cevap

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
zarif-kirmizi-chester-koltuk312616992.jpg

Evet arkadaşlar,

Kırmızı koltuk yayınımıza devam ediyoruz. Bu hafta konuğumuz, emektar yöneticilerimizden @Özgür Aslan , kendisi YouTube yayıncısı olduğu için yeni bir Kırmızı Koltuk formatı ile devam etmeye karar verdik. Bu defa sizler sorularınızı soracaksınız, kendisi video ile yanıtlayacak.

Güzel anılardan bahsettiği ilk video yayında. @Hayri Cund 'un amca şakası :asd: ,GSC'nin başka bir forum sitesini basması, yaşadığı güzel anılar, Stamford Bridge olayı, tanıştığı güzel kişiler (@Serkan G. Veren hariç) vs vs. Hepsi bu videolu röportaj serimizde yer alacak.

Videoda andığı kişilerden bazıları; @GSC Root @Keramettin TANRIVERDİ @Benhun Kılıç @Danyal Artemis @Hayri Cund @Arda Deniz @Serkan G. Veren @Yunus G. Veren @Cenk Yelkenci @Barış Tufan @Taner Çevik @Aziz Yıldız vs.

Sohbet tadında radyo yayını gibi güzel bir video olmuş, izlemenizi tavsiye ederim. Ayrıca adettendir, kanalına abone olup takip edelim. İyi seyirler.

Radyo yayınlarını severek takip ederdik eskiden. Devamı niye gelmedi (Soru 1)

Evlilik yaramış gibi - Kiloları almışın abim Yengemiz iyi bakıyor sana ? (Soru 2)

En son Falcao için Monaco taraftar forumunu basmıştık sanırım. O da iyiydi adamlar üye alımını durdurmuştu :asd:

..Yeni nesilin sosyal medya zamanında "forum"lardan uzaklaştığı bu devir de GSC'nin illersini nasıl görüyorsun?

YouTube hesabı açtığını görünce hemen abone olup ara ara da videolarını izliyorum abi. Gsc konulu bir yayının olması da daha mutlu etti beni. Sorum yok seviliyorsun onu söylemek istiyorum sadece.

Bide şu işi canlı yapsak da yayına en azından sorularla katılabilsek efsane olur. Sen konuşurken' aa evet şu da şöyleydi. Su detayı vardı' diye iç geçirmeyi de ortadan kaldırmis oluruz

GSCimbom Mobile App

Sayko delisi napiyo acaba şuan özledik Vala komplo teorilerini

GSCimbom Mobile App

YouTube hesabı açtığını görünce hemen abone olup ara ara da videolarını izliyorum abi. Gsc konulu bir yayının olması da daha mutlu etti beni. Sorum yok seviliyorsun onu söylemek istiyorum sadece.

Bide şu işi canlı yapsak da yayına en azından sorularla katılabilsek efsane olur. Sen konuşurken' aa evet şu da şöyleydi. Su detayı vardı' diye iç geçirmeyi de ortadan kaldırmis oluruz

GSCimbom Mobile App

Katılsaydın o zaman birader tatava yapma

Katılsaydın o zaman birader tatava yapma
Vala fırsat olsa seve seve. Ama şuan işler de, özel işler de çok yoğun. Pazar olmasına rağmen binevi mesai yaptım. 9 gibi eve girdim. Az sonra kuvvetle muhtemel gene çıkıyorum. Sezonun kapanmasına doğru hafifler diye düşünüyorum. O zaman özgür abi de isterse yaparız inş.

GSCimbom Mobile App

Soru gelmedi aklıma, gelince güncelliycem :D

Merhabalar ,
Nerede o eski forum diyor musunuz kendi kendinize ?
Ve anladığım kadariyla 2010 civarı çok sıkı bir bağ vardı üyeler arasında. Şimdiki haliyle o zamanki forum arasında sizin açınızdan bir fark var mı ?
Son sorum da forumda en unutamadığınız anınız/dostluğunuz vs ?
Teşekkürler .

Geri
Üst Alt