GSC Radyo: Kırmızı Koltukta Özgür Aslan | Video Soru Cevap

Bide şu işi canlı yapsak da yayına en azından sorularla katılabilsek efsane olur. Sen konuşurken' aa evet şu da şöyleydi. Su detayı vardı' diye iç geçirmeyi de ortadan kaldırmis oluruz

GSCimbom Mobile App

Canlı yayında benim çeneme ayak uyduramazsınız ama kayıt+edit süreci sonrası ancak :D
Yoksa ben de isterim dur yere "sen abdülhamit'i savundun" diye bağırmalı muhabbet.

Canlı yayında benim çeneme ayak uyduramazsınız ama kayıt+edit süreci sonrası ancak :D
Yoksa ben de isterim dur yere "sen abdülhamit'i savundun" diye bağırmalı muhabbet.

hahaha
radyo programı gibi olacak işte yaw. youtube dan açamıyoz mu canlı yayın. chat penceresinden de sorular gelir sen de konusursun. :D

Özlemişiz valla abi çok iyi oldu böyle

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 de kapanır 3 te.

Ama gerisi biraz size bağlı. Benim elimde daha malzeme var ama sizlerinde sorularınızla devam ettirmeniz lazım yoksa Emrah keser valla hani ekmek gelmiyor diyerek.

Sorumu şuraya bırakayım o halde abi.

Marseille’de hiç bulundun mu? Marseille hakkında ne düşünüyorsun?

Marseille’deki evime her zaman beklerim bu arada

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tekrar kendimi dinleyince fark ettim.
9. dakikadan sonra o sponsor radyo muhabbetinde radyoya baya giydirecekken sponsorluğun paralı bir şey olduğunu hatırlayıp olur ya bir gün başka bir sponsor gelir diye kendimi çok tatlı frenlemişim.

Geri
Üst Alt