GSC | Sahne-Replik Yarışması | Şampiyon Uğur İz !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Güle güle kullan. Buarada bundan sonra sadece ödül yarışmacılara değil, yarışma yapanlara da verilmeli. Onca kafa patlatmanın, vakit harcamanın kazancı sadece 200-300 like olmamalı. Bundan sonra peşin olarak 500 like + 50 ödül puanı almadan şahsen ben yarışma falan yapmam. :cigara:

Ahahah like bahane falan diyorumda yinede lazım oluyor ilgilenildiğini gösteriyor Buda mutlu ediyor.

Valla epey zorlandım ilk sefer olduğu için :D

Öyle diyosan talepte bulunuruz abi

tapa

ya bi eoruvizyon yarın karşim.

sana 1000 lıke tek basıma atarım

Yok yaaa. Yapayım da Aslan Türkoğlu temsili olarak bunu paylaş dimi? :P

catLion21.jpg

Yok yaaa. Yapayım da Aslan Türkoğlu temsili olarak bunu paylaş dimi? :p

catLion21.jpg

evet buydu ama benımkının lınkı farklıydı bunu asla kabul etmıyorum.

edit

aahahahahahahahhah ahahahahhahah ulan amma olaydı ya onu paylastığım sıradakı süreç :asd: :asd: :asd:

evet buydu ama benımkının lınkı farklıydı bunu asla kabul etmıyorum.

edit

aahahahahahahahhah ahahahahhahah ulan amma olaydı ya onu paylastığım sıradakı süreç :asd: :asd: :asd:

Ben kindar bir adamımdır Osmanım. Bana yapılanları asla unutmam. Bunu yapmasan şu anda belki de burda değil, eurovision kayıt başlığında olurdun. Şimdi uğraş Emrahla bakalım. :P

Ben kindar bir adamımdır Osmanım. Bana yapılanları asla unutmam. Bunu yapmasan şu anda belki de burda değil, eurovision kayıt başlığında olurdun. Şimdi uğraş Emrahla bakalım. :p

Takıldık be Aslan sanada takılmıycaz kıme takılcaz ayıp edıyorsun tamam sana da bidaha şaka yapmayız lobiyi uyarırım artık bundan sonra Aslan ıle cıddı takılacaksınız derım. harbi üzüldüm.

edit. ya baktıkca hatırladıkca gülüyorum harbi yaratıcı bi çalısma olmus ama ayna asla kedi üçlemesi :asd: :asd: :asd:

Takıldık be Aslan sanada takılmıycaz kıme takılcaz ayıp edıyorsun tamam sana da bidaha şaka yapmayız lobiyi uyarırım artık bundan sonra Aslan ıle cıddı takılacaksınız derım. harbi üzüldüm

Yok yahu. Sorun değil. Seninle samimiyetimiz var. Ne zaman istesen takılabilirsin. :ka19:

Ama ben yaptım eurovision. Şimdi sıra diğer arkadaşlarda. Çok ekstra bi durum olmazsa artık yapmayı düşünmüyorum açıkcası.

lobi baya genişlemiş yalnız, vasfiye de mention at onunda gönlü var ama naz yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt