GSC Tanışma Alanı

We need to see a pic of u mrs. Cemre

Cant seem to sort if fake or real nah we mean.

Why, is this some kinda dating site? im sorry but i dont wanna put my pic on a forum where i just signed up esp. when someone already asked for it. Hope u emphatise. :) seems like im done w/ this thread.

Liberal arts and sciences :)
My campus is in selden, ny. Wbu? u also live in ny?

never been to nyc (been to ithaca when i was little, rr the finger lakes), breathin on the west coast (f'now) & happen to have a few friends @ nyu

checked out ur campus though, seems ur havin a good time:k19:

Herkese merhaba. Yoneticilerden gelen ozel mesajda bu konuyu kullanip kendimi tanitmam istendi. Tanitmak zorundamiym degilmiyim diye dusunurken yoneticileri sinirlendirmeyim bari dedim. :D Bulmam biraz zaman almis olsa da sonunda buradayim. :D
Ismim Cemre
23 yasindayim
New yorktan katiliyorum. Memleketim manisa
Ogrenciyim

Daha once forumlarla pek aram olmamisti bundan sonra da olmaz heralde. Sadece arada sirada anketlere oy vermek ve muslera'ya kalp isareti koymak icin girerim. :D

Hg cemrecim yardımcı olacagımız bi konu olursa bi pm atman yeterli iyi forumlar...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhabalar;

İzmir'den selamlar, sevgiler.. Aranıza yeni katılmış bulunuyorum.Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse;
İzmirliyim, yaş 31, mesleğim öğretmenlik..

Güzel paylaşımlarda bulunmak üzere, herkese iyi forum'lar :)

Merhabalar;

İzmir'den selamlar, sevgiler.. Aranıza yeni katılmış bulunuyorum.Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse;
İzmirliyim, yaş 31, mesleğim öğretmenlik..

Güzel paylaşımlarda bulunmak üzere, herkese iyi forum'lar :)

welcome.gif

ne ogretmeni?

yaşım 21 adanalıyım ismim nick'imle aynı ögrenciyim ilgi alanım Galatasaray, en sevmediğim şeyler saçma sapan transferlerdir. Herkese selam şu ana kadar avatar koymayı bir türlü beceremedim :))

yaşım 21 adanalıyım ismim nick'imle aynı ögrenciyim ilgi alanım Galatasaray, en sevmediğim şeyler saçma sapan transferlerdir. Herkese selam şu ana kadar avatar koymayı bir türlü beceremedim :))
Üye Kontrol Paneli

gözattan pcden fotoyu yuklemen yeterli

merhabalar ben alican yetik 23 yaşında öğrenciyim. Samsun/bafralıyım çoğunlukla bilgisayarda vakit geçiririm.Siteyi 6 senedir takip ediyorum çok fazla yazan birisi değilim çünkü aptalın teki olduğum için pek yorum/tartışma/... cesaret etmem.

merhabalar ben alican yetik 23 yaşında öğrenciyim. Samsun/bafralıyım çoğunlukla bilgisayarda vakit geçiririm.Siteyi 6 senedir takip ediyorum çok fazla yazan birisi değilim çünkü aptalın teki olduğum için pek yorum/tartışma/... cesaret etmem.

aptal oldugunun farkinda olan bir olcude akillidir, kendini akilli sanan aptal ise : iste buna gerizekali denir --buddha

welcome.gif

Geri
Üst Alt